Home Lifestyle Kandidate in ‘Het Rad’ wint 27 (!) grote opblaasbare schildpadden en krokodillen

Kandidate in ‘Het Rad’ wint 27 (!) grote opblaasbare schildpadden en krokodillen

Het filmpje waarin ze de luchtmatrassen in haar auto probeert te proppen is hilarisch!

Het Rad
© VIER

Het is niet alleen lachen op de set van ‘Het Rad’, maar ook ernaast. Zo won kandidate Stephanie 27 gigantisch grote opblaasbare luchtmatrassen in de vorm van schildpadden en krokodillen. Die moest ze natuurlijk allemaal in haar auto proppen voor ze naar huis kon rijden.

De nieuwe versie van het ‘Rad van Fortuin’, simpelweg ‘Het Rad’, kende een succesvolle start op VIER. De kijkers weten de presentatie van Peter Van de Veire, de prijzenstem van Wim Opbrouck, de wisselende letterzetters én natuurlijk ook de grappige antwoorden van de kandidaten wel te pruimen. Een deelnemer zal haar haar deelname nog lang herinneren. Stephanie won namelijk bij het draaien aan het rad de Mispoes. En dat mag je best letterlijk nemen! Het is een prijs die je eigenlijk liever niet zou winnen… In het geval van Stephanie ging het om niet één, niet twee, maar 27 gigantische opblaasbare luchtmatrassen!

Bakske vol!

‘Mijne vent gaat content zijn’, lachte ze tijdens de show. Maar het was vooral na de opnames dat het heel grappig werd. Ze moest die prijs natuurlijk in haar auto krijgen voor ze naar huis kon rijden, en dat was gemakkelijker gezegd dan gedaan.

De twintig krokodillen en zeven schildpadden moesten eerst een voor een platgedrukt worden, en dan was het nog geen evidentie om ze allemaal in de wagen te proppen. Gelukkig maar dat Stephanie niet met de fiets was! ‘Waar zijn die supporters als je ze nodig hebt’, bleef ze lachen. ‘Als de flikken mij tegenhouden om te blazen, zeg ik dat ik alleen maar gezogen heb.’

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.