Home Lifestyle Wim Opbrouck is iconische prijzenstem in ‘Het Rad’

Wim Opbrouck is iconische prijzenstem in ‘Het Rad’

De spelshow is vanaf maandag 3 augustus te zien op VIER.

wim opbrouck
© VIER

Het legendarische spelprogramma het ‘Rad van Fortuin’ keert vanaf maandag 3 augustus terug op tv in een gloednieuw jasje. Presentator Peter Van de Veire krijgt hulp van Wim Opbrouck die de iconische prijzenstem voor zijn rekening zal nemen.

‘Ik ga het zeggen Walter’, deze zin staat in ons geheugen gegrift! Het ‘Rad van Fortuin’ was dan ook een razend populair programma waarin deelnemers mooie prijzen konden winnen door aan het rad te draaien en de woordpuzzel juist op te lossen. Alles komt terug, dus ook deze iconische show. VIER gaf het wel een grondige update en vroeg spring-in-‘t-veld Peter Van de Veire om ‘Het Rad’ in goede banen te leiden.

Speelse plaaggeest

Peter krijgt vanaf maandag gezelschap van een andere grote naam: Wim Opbrouck. De presentator/zanger/acteur zal de rol van de bekende prijzenstem op zich nemen. De kandidaten verzamelen geldbedragen door aan het rad te draaien en mogen om beurt een klinker of medeklinker zeggen in de hoop de woordpuzzel het snelst op te lossen. Wie daarin slaagt, mag in De Winkel met de bijeengespaarde centjes mooie prijzen uitkiezen. Wim zal hen daarbij begeleiden én ontpopt zich tot een speelse plaaggeest van Peter en de kandidaten. ‘Als kind al was ik in de ban van die onzichtbare stemmen in legendarische televisieshows uit de jaren zeventig en tachtig’, aldus Wim. ‘Je hoorde ze wel, maar je zag ze niet. Zalig!’

We mogen ons dus sowieso al verwachten aan verrassende tussenkomsten van Wim. Dat in combinatie met het enthousiasme van Peter zal ongetwijfeld voor goeie televisie zorgen. ‘Het Rad’ is vanaf maandag 3 augstus vier weken lang elke weekdag van maandag tot en met donderdag te zien om 21u20 op VIER. Benieuwd hoe de nieuwe studio er zal uitzien? In onderstaand filmpje kan je al een eerste glimp opvangen.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.