https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle VTM geeft jonge koppels de kans om hun eigen huis te winnen...

VTM geeft jonge koppels de kans om hun eigen huis te winnen in ‘Huis Gemaakt’

Wie zijn woonst met de grootste meerwaarde kan verbouwen, krijgt het cadeau.

huis gemaakt
© VTM

Programma’s over de huizenmarkt – kijk maar naar ‘Blind Gekocht’ – zijn booming business en dat hebben ze ook bij VTM goed begrepen. In het gloednieuwe programma ‘Huis Gemaakt’ krijgen jonge koppels namelijk de kans om hun eigen huis te winnen.

Een huis vanaf nul bouwen is voor veel jonge koppels praktisch onmogelijk en op hetzelfde moment zijn er op de vastgoedmarkt heel wat verborgen parels te vinden. En laat dat nu het vertrekpunt zijn van ‘Huis Gemaakt’, een gloednieuw programma van VTM.

In het programma gaan jonge koppels de strijd met elkaar aan om elk een verschillend, fascinerend huis van onder tot boven te verbouwen. Het uitgangspunt hierbij is bovendien duurzaamheid. Bij elke wedstrijd hoort natuurlijk een mooie prijs en dit keer kunnen de koppels geen geld winnen, maar wel een eigen huis. Wie erin slaagt om zijn woonst met de grootste meerwaarde te verbouwen, krijgt het van VTM cadeau. Let the games begin!

Wanneer het programma te zien zal zijn op de zender wordt later pas bekendgemaakt, maar de opnames zelf die gaan dit najaar nog van start. Zijn jij en je partner dus op zoek naar een huis en zijn jullie niet bang om jullie kleren en handen vuil te maken? Dan kan je je vanaf nu inschrijven op de website van VTM.

Lees ook: