Home Lifestyle Kobe Ilsen maakt nieuw tv-programma ‘#weetikveel’ en jij kan hem daarbij helpen

Kobe Ilsen maakt nieuw tv-programma ‘#weetikveel’ en jij kan hem daarbij helpen

De presentator zoekt allerlei onderwerpen, denk maar aan TikTok of belastingen, waarover je graag wat meer te weten wil komen.

#weetikveel kobe ilsen
© VRT

Kobe Ilsen giet zijn populaire radioshow ‘#weetikveel’ in een nieuw televisieprogramma op Eén. Daarin probeert hij antwoorden te verschaffen op allerlei vragen, van TikTok over belastingen tot work-outs, om zo onze algemene kennis bij te schaven. De presentator zoekt nog inspiratie en daar kan jij hem bij helpen.

Kunnen vissen plassen? Kan iedereen een woonlening krijgen? Hoe vul je dat belastingformulier in? Is het beter om je fruit met of zonder schil op te eten? Hoe blijft een boot drijven op het water? Is het nu beter om ‘s morgens of ‘s avonds te sporten? Wat gebeurt er met ons afval? Iedereen die rondloopt op onze aardbol heeft sowieso honderd-en-een vragen over honderd-en-een onderwerpen. Helaas krijgen we daar niet altijd een duidelijk antwoord op als we op zoek gaan online of het vragen aan familie of vrienden. Kobe Ilsen probeert daar samen met een deskundige al zeven jaar lang het antwoord op te geven in het programma ‘#weetikveel’ op Radio 1. Omdat de show en de podcasts heel populair zijn besloot VRT nu samen met Kobe om het format in een nieuw televisieprogramma te gieten.

Inspiratie

Kobe is momenteel volop bezig met de voorbereidingen van het nieuwe programma en jij kan hem een handje helpen. Hij heeft geen extra camera- en/of geluidsmannen en -vrouwen nodig, maar hij zoekt inspiratie! Waar lig jij al een hele tijd van wakker? Bij welk topic zie je het bos niet meer door de bomen omdat elke website wel iets anders zegt of over welk onderwerp zou je graag wat meer te weten willen komen? Dat kan gaan van belastingen over TikTok tot work-outs. Laat het weten via de website van Eén en wie weet krijg je eindelijk een duidelijk én deskundig antwoord op je prangende levensvraag!

‘#weetikveel’ zal in het voorjaar van 2021 te zien zijn op Eén. Hoe het programma er precies zal uitzien, is nog niet duidelijk. Wat wel zeker is, is dat je daarna altijd gespreksstof zal hebben op de trein, tijdens een familiefeest, bij de kapper of aan het koffiemachine.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.