Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Streamz/Netflix

Van de bekende reeksen 'Stranger Things' en 'Virgin River' tot de nieuwe titels 'Not Okay' en 'Pretty Little Liars: Original Sin'.

21 titels die je in de maand juli zeker wil streamen

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Ben jij klaar voor een maand boordevol films en series? Goed, want Disney+, Netflix, Streamz én Prime Video hebben weer een heleboel voor ons op de planning staan. Zo gaan ‘Stranger Things’ en ‘Virgin River’ verder en kan je deze maand ook genieten van nieuwe titels zoals ‘Not Okay’ en ‘Pretty Little Liars: Original Sin’. Bingewatchen maar!

Stranger Things 4: Volume 2

Het is zover! De twee laatste afleveringen van het vierde seizoen van ‘Stranger Things’ zijn te streamen via Netflix. Kunnen de vrienden Vecna verslaan of zullen sommigen onder hen tijdens de strijd om het leven komen?

Vanaf 1 juli op Netflix.

trailer

The Princess

Een stoere prinses weigert te trouwen met een wrede sociopaat. Ze wordt ontvoerd en opgesloten. Wanneer haar verloofde de troon van haar vader wil stelen, neemt de prinses het heft in eigen handen en doet ze er alles aan om haar familie en koninkrijk te redden.

Vanaf 1 juli op Disney+.

trailer

Hello, Goodbye, and Everything in Between

Clare en Aidan sluiten een pact om uit elkaar te gaan voor ze naar de universiteit vertrekken. Maar hun laatste, fantastische date zaait toch twijfel. Is dit hun laatste kans op liefde samen?

Vanaf 6 juli op Netflix.

trailer

Boo, Bitch

Twee beste vriendinnen die in hun laatste jaar zitten, doen nog een poging om opgemerkt te worden door hun klasgenoten en plezier te hebben. Maar wanneer een van hen om het leven komt en een geest wordt, moet ze écht nog alles uit het leven halen, zolang het nog kan.

Vanaf 8 juli op Netflix.

trailer

The Sea Beast

In deze animatiefilm klimt een jong meisje stiekem aan boord van het schip van een legendarische zeemonsterjager. Samen beginnen ze aan een onvergetelijk avontuur op onbekende wateren.

Vanaf 8 juli op Netflix.

trailer

Love Island

In een nieuw seizoen van ‘Love Island’ gaan tal van singles tijdens hun verblijf in een luxueuze villa op een eiland opnieuw op zoek naar de liefde. Om zo lang mogelijk op het eiland te mogen blijven, en hun kansen op ware liefde te verhogen, moeten twaalf singles koppels vormen met elkaar.

Vanaf 11 juli op Streamz.

Resident Evil

Jaren nadat een virale uitbraak een wereldwijde apocalyps veroorzaakte, wil Jade Wesker degenen die daarvoor verantwoordelijk zijn neerhalen. Ondertussen moet ze vechten tegen de geïnfecteerden om te overleven.

Vanaf 14 juli op Netflix.

trailer

Don’t Make Me Go

Wanneer alleenstaande vader Max erachter komt dat hij een terminale ziekte heeft, probeert hij nog alle jaren die hij zal missen met zijn tienerdochter Wally in de tijd die hij nog heeft te proppen. Hij overtuigt haar om mee te gaan op roadtrip naar New Orleans. Daar hoopt hij haar te herenigen met haar moeder die hen lang geleden in de steek heeft gelaten.

Vanaf 15 juli op Prime Video.

trailer

Persuasion

Acht jaar nadat Anne Elliot door haar familie ervan overtuigd werd om niet te trouwen met de man waarvan ze houdt, vinden ze elkaar terug. Zal Anne haar tweede kans op ware liefde grijpen of terug laten gaan?

Vanaf 15 juli op Netflix.

trailer

Last Night in Soho

Eloise studeert in Londen haar passie mode en design. Om een of andere reden slaagt ze erin terug te keren naar de jaren 60 waar ze haar idool Sandy ontmoet, maar niets is wat het lijkt.

Vanaf 16 juli op Streamz+.

trailer

Virgin River: seizoen 4

Mel gaat om met haar nieuwe realiteit, Jacks verleden bedreigt zijn toekomst en nieuwe gezichten schudden de boel in Virgin River op.

Vanaf 20 juli op Netflix.

Pretty Little Liars: Original Sin

De reboot speelt zich in hetzelfde universum als dat van ‘Pretty Little Liars’ af, maar in een nieuw stadje Millwood. Twintig jaar geleden rukte een reeks van tragische gebeurtenissen het arbeidersstadje bijna uit elkaar. Nu wordt het groepje nieuwe kleine Liars gekweld door een onbekende aanvaller. Ze moeten boeten voor de zondes die hun ouders twee decennia geleden hebben begaan.

Vanaf 22 juli op Streamz.

teaser

Anything’s Possible

Kelsa is een zelfzeker trans tienermeisje dat haar weg zoekt tijdens haar laatste jaar aan de middelbare school. Wanneer haar klasgenoot Khal een crush krijgt op haar, verzamelt hij zijn moed om haar mee uit te vragen, ondanks dat hij weet dat die actie voor heel wat drama kan zorgen.

Vanaf 22 juli op Prime Video.

trailer

Under the Banner of Heaven

Deze serie is gebaseerd op de gelijknamige true crime-bestseller van Jon Krakauer. Het gaat over de gebeurtenissen die in 1984 leidden tot de moord op Brenda Wright Lafferty en haar dochtertje. Terwijl rechercheur Jeb Pyre de gebeurtenissen binnen de familie Lafferty onderzoekt, ontdekt hij zaken die ervoor zorgen dat hij zijn eigen geloof in twijfel trekt.

Vanaf 27 juli op Disney+.

trailer

High School Musical: The Musical: The Series: seizoen 3

De Wildcats trekken naar Camp Shallow Lake waar ze samen met hun kampgenoten klaargestoomd voor een onvergetelijke zomer vol romantiek, eindeloze nachten en het buitenleven. Daar oefenen ze voor een grote productie van ‘Frozen’ en filmen ze ondertussen een docuserie vol drama.

Vanaf 27 juli op Disney+.

trailer

Rebel Cheer Squad: A Get Even Series

Drie cheerleaders op een chique privéschool blazen de anti-pestclub van hun voormalige klasgenoten nieuw leven in en vechten samen tegen onrecht.

Vanaf 29 juli op Netflix.

trailer

Paper Girls

Vier krantenmeisjes komen tijdens hun ronde terecht in een gevecht tussen tijdreizigers waardoor ze naar de toekomst gestuurd worden. Ze komen oog in oog te staan met hun toekomstige zelf en zien dat hun toekomst er heel anders uitziet dan ze hadden gedacht. Terwijl ze opgejaagd worden door een militante factie van tijdreizigers moeten ze erachter komen hoe ze terug thuis geraken.

Vanaf 29 juli op Prime Video.

teaser

Not Okay

Danni Sanders is een doelloze aspirant-schrijfster zonder vrienden, zonder romantische vooruitzichten en zonder volgers. Ze besluit een Instagramwaardige reis naar Parijs te faken in de hoop haar invloed op social media een stevige boost te geven. Maar wanneer een angstaanjagende gebeurtenis de lichtstad treft, wordt Danni’s leugen ongewild veel groter dan ze zich ooit had kunnen voorstellen.

Vanaf 29 juli op Disney+.

trailer

Uncoupled

Michael heeft ogenschijnlijk het perfecte leventje. Maar als zijn man hem verlaat, is hij na zeventien jaar plots weer single. Van de ene dag op de andere moet hij twee nachtmerries doorstaan. Hij verliest de man waarvan hij dacht dat het zijn zielsverwant was én hij moet als veertigjarige homoseksuele man het New York City in z’n eentje opnieuw ontdekken. Al snel komt hij erachter dat het single leven zo slecht nog niet is.

Vanaf 29 juli op Netflix.

teaser

The Gray Man

Wanneer de meest bekwame huursoldaat van de CIA – waarvan de ware identiteit onbekend is – per ongeluk duistere bureaugeheimen onthult, zet een psychopathische ex-collega een premie op zijn hoofd en veroorzaakt hij een wereldwijde klopjacht door internationale huurmoordenaars.

Vanaf 22 juli op Netflix.

trailer

Purple Hearts

Ondanks hun vele verschillen beslissen Cassie, een worstelende singer-songwriter, en Luke, een onrustige marinier, om toch te trouwen louter voor de militaire voordelen. Maar wanneer de tragedie toeslaat, begint de grens tussen echt en schijn te vervagen.

Vanaf 29 juli op Netflix.

teaser

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '