Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Disney+

They’re back, witches! 🧙‍♀️🧹

Disney+ lost eerste beelden van ‘Hocus Pocus 2’ met Sarah Jessica Parker

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

Het is nog lang geen Halloween, maar dat weerhoudt Dinsey+ er niet van om de eerste beelden van ‘Hocus Pocus 2′ op ons los te laten. Daarbij zien we Sarah Jessica Parker, Bette Midler en Kathy Najimy terug als de heerlijk gemene Sanderson-zussen. Al duiken er ook enkele nieuwe gezichten op...

Sarah Jessica Parker werd vorige maand op de rode loper van het prestigieuze Met Gala al massaal bestookt met vragen over ‘Hocus Pocus 2’, het langverwachte vervolg op de Halloween-cultklassieker uit 1993. Veel meer dan ‘De heksen zijn terug’ en ‘De Sanderson-zussen denken dat ze deze keer hebben gewonnen’ kon de 57-jarige actrice er toen niet over kwijt, tot nu! Disney+ komt namelijk op de proppen met een allereerste teaser en daarin zien we de originele drie heksen terug in het hedendaagse Salem voor meer komische chaos.

Hocus Pocus 2
© Disney+ © Disney+

Legendes die nooit sterven

Hoe die reünie er dan precies mag uitzien? Wel, het is 29 jaar geleden dat iemand de Black Flame Candle aanstak en zo de 17e-eeuwse zussen deed herrijzen. Wanneer drie schoolmeisjes de Sanderson-zussen per ongeluk terugbrengen naar het hedendaagse Salem, een stad in Massachusetts, zijn ze dan ook uit op wraak. Het is aan de drie middelbare scholieren – waaronder Whitney Peak van ‘Gossip Girl’ – om voor zonsopgang op Allerheiligen te voorkomen dat de razende heksen een nieuw soort ravage aanrichten. Midlers legendarische woorden ‘Sluit je kinderen op’ voorspellen dan ook niet veel goeds...

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Hoewel het al bijna dertig jaar geleden is dat de originele film uitkwam, zien de drie Sanderson-zussen er in de nieuwe verfilming nog even ‘fraai’ uit. De drie actrices zijn dan ook dolenthousiast over hun griezelige comeback. Zo deelde Sarah Jessica Parker de korte teaser al op haar Instagrampagina met als bijschrift: ‘Stof je bezemstelen af en save the date.’ En nee, je hoeft niet tot Halloween te wachten om de heksen weer aan het werk te zien. ‘Hocus Pocus 2’ is namelijk vanaf 30 september te zien op Disney+. Nog een paar maanden aftellen!  

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '