Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Marvel Studios/KFD/Sony Pictures

Van 'The Gray Man' met Ryan Gosling tot de nieuwe 'Thor'.

OVERZICHT: met deze films zoek je in juli verkoeling op in de bioscoop

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Het is alweer – jawel, het gaat snel! – een nieuwe maand. En ook in juli kunnen we in de bioscoop met heel wat nieuwe films vertoeven. Van ‘The Gray Man’ met Ryan Gosling tot de nieuwe ‘Thor’. Met deze parels zoek je in de zomermaanden verkoeling op.

Minions: The Rise of Gru

Kan je ooit genoeg krijgen van de Minions? We dachten het niet! Binnenkort zijn de grappige gele mannetjes terug en zien we hoe Gru een superschurk werd.

Verwacht: 6 juli in de bioscoop.

trailer
© Sony Pictures

Thor: Love and Thunder

In de nieuwe ‘Thor’ gaat de superheld op zoek naar zichzelf. Maar die reis wordt onderbroken door een nieuwe superschurk Gorr die de goden wil vernietigen. Om hem te stoppen schakelt Thor de hulp in van Valkyrie, Korg én zijn ex-vriendin Jane Foster, die op onverklaarbare wijze zijn magische hamer, Mjolnir, kan hanteren.

Verwacht: 6 juli in de bioscoop.

trailer
© Marvel Studios

Bullet Train

‘Bullet Train’ is gebaseerd op het boek ‘Maria Beetle’ van Kotaro Isaka. Daarin deelt Brad Pitts personage een trein die door Japan reist met de dodelijkste huurmoordenaars ter wereld aan boord.

Verwacht: 13 juli in de bioscoop.

trailer
© Sony Pictures

The Gray Man

Wanneer de meest bekwame huursoldaat van de CIA – waarvan de ware identiteit onbekend is – per ongeluk duistere bureaugeheimen onthult, zet een psychopathische ex-collega een premie op zijn hoofd en veroorzaakt hij een wereldwijde klopjacht door internationale huurmoordenaars.

Verwacht: 13 juli in de bioscoop. De film verschijnt op 22 juli ook op Netflix.

trailer
© Netflix

Everything Everywhere All at Once

Evelyn heeft samen met haar man Waymond een onsuccesvolle wasserette, een rebellerende dochter en een belastingsaangifte die maar niet lijkt te eindigen. Exact op het moment dat het allemaal teveel wordt, verscheurt het universum in een oneindig aantal universums en is Evelyn niet langer alleen een wasserettehouder, maar ook een internationaal bekende filmster, kungfu-meester, chef-kok en nog veel meer!

Verwacht: 20 juli in de bioscoop.

trailer
© A24

H4Z4RD

Noah Hazard kan zich geen leven voorstellen zonder zijn gouden sportwagen met gepersonaliseerde nummerplaten. Voor zijn dochtertje Zita is de auto een knusse koets, voor zijn vriendin Lea, een handige taxi en voor zijn louche neef Carlos, die net uit de gevangenis komt, een vluchtwagen. Maar wanneer een klus via Carlos uit de hand loopt, moet Noah ervoor zorgen dat de Lexus niet zijn lijkkist wordt…

Verwacht: 20 juli in de bioscoop.

trailer
© KFD

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '