Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Universal

Zwoele zomervibes verzekerd!

TRAILER: Julia Roberts en George Clooney kibbelen erop los in de romantische komedie ‘Ticket to Paradise’

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Kleppers Julia Roberts én George Clooney zijn binnenkort naast elkaar te zien in een zwoele zomerfilm. En als we de trailer mogen geloven, belooft het een pareltje te worden.

Wij reserveren nu al een cinemastoeltje voor eind september, want dan verschijnt er een gloednieuwe romcom op het witte scherm. En niet zomaar eentje: in ‘Ticket to Paradise’ spelen Julia Roberts én George Clooney de hoofdrollen. De twee kruipen in de huid van een gescheiden koppel dat samen richting Bali trekt met één doel: vermijden dat hun smoorverliefde dochter (‘Unbelievable’-actrice Kaitlyn Dever) dezelfde fout maakt als zij ooit maakten.

Strong and independent woman

Het is al een tijdje geleden dat we Julia Roberts nog eens in een film zagen opduiken, maar het lijkt erop dat ze in de romcom een glansrijke comeback maakt. Ze speelt een strong and independent woman die alleen maar het beste voorheeft met haar dochter, máár het écht niet meer kan vinden met haar ex-man. De twee kibbelen er dan ook gretig op los, maar de trailer verklapt nu al dat hun liefde voor elkaar dan toch nog niet helemaal uitgedoofd blijkt te zijn...

Of ze kunnen vermijden dat hun dochter in het huwelijksbootje stapt en of ze effectief weer naar elkaar toegroeien, ontdek je vanaf 28 september, want dan verschijnt de film in de bioscoop.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '