Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Marvel

Je kan de nieuwe reeks héél binnenkort streamen.

TRAILER: jaloersmakende superkrachten en een badass heldin in ‘She-Hulk: Attorney at Law’

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Buckle up, want Marvel komt met een gloednieuwe serie die ongetwijfeld ook de minder fervente superheldenfans zal weten te bekoren. Bruce Banner, aka de Hulk, krijgt namelijk versterking van She-Hulk. En de trailer laat nu al uitschijnen dat ze geen katje is om zonder handschoenen aan te pakken...

Eerder dit jaar liet Disney+ met een eerste korte trailer al weten dat Jennifer Walters, het nichtje van de Hulk, een Marvel-serie zal krijgen. De single advocate transformeert bij woede- en angstuitbarstingen net zoals Bruce in een groene superheld. Alleen heeft ze haar krachten nog niet helemaal onder controle, en daarom schakelt ze de hulp van haar neef in. We zagen eerder al dat ze een gewone 30-jarige vrouw is, die net zoals veel leeftijdsgenoten graag tijd doorbrengt met haar vriendinnen en op datingapps, maar de nieuwe trailer toont nu ook dat ze een zéér strong (check die spieren!) and independent woman is.

Balans tussen werk en privé

Zo zien we hoe ze zich niet zomaar laat doen door haar intimiderende en grappige neef, en zelf ook van aanpakken weet. Na een aantal trainingssessies blijkt namelijk dat ze niet moet onderdoen voor Bruce én zelfs sterker is. Daarnaast verklapt Marvel ook al dat Jennifer de kans krijgt om bij het advocatenkantoor waarvoor ze werkt aan het hoofd te staan van een divisie voor superhelden. Maar al die helden en schurken vertegenwoordigen lijkt enkele moeilijkheden met zich mee te brengen, en de grens tussen werk en privé wordt steeds dunner...

Naast Tatiana Maslany als She-Hulk en Mark Ruffalo als Hulk spelen ook Tim Roth, Benedict Wong, Ginger Gonzaga, Josh Segarra, Jameela Jamil, Jon Bass en Renée Elise Goldsberry een rol in de serie. Het eerste seizoen van ‘She-Hulk: Attorney at Law’ bestaat uit negen afleveringen en is vanaf 17 augustus te streamen via Disney+.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Meer veelbelovende trailers:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '