Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Marvel

'Orphan Black'-actrice Tatiana Maslany speelt de hoofdrol.

TRAILER: She-Hulk wordt ongetwijfeld onze nieuwe favo superheldin

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Na ‘Loki’, ‘WandaVision’, ‘Hawkeye’, ‘Moon Knight’ en zoveel meer komt Disney+ met nog een nieuwe Marvel-serie. Dit keer gaat die over ‘She-Hulk’, de nicht van Hulk aka Bruce Banner. De streamingdienst loste een officiële trailer.

In ‘She-Hulk: Attorney at Law’ speelt ‘Orphan Black’-actrice Tatiana Maslany de hoofdrol van Jennifer Walters aka She-Hulk. Ze is een advocate, heeft goede vrienden en is de nicht van Bruce Banner aka de Hulk. En ze is als dertigjarige aan het daten via een datingapp, ja ook als She-Hulk.

Stoer en grappig

Net zoals bij Hulk wordt haar transformatie volgens Bruce Banner getriggerd door woede en angst. ‘Dat is gewoon de basis van elke vrouw die bestaat’, horen we haar reageren in de trailer. Jennifer is dus niet alleen heel stoer, maar ook grappig!

Naast Tatiana als She-Hulk en Mark Ruffalo als Hulk spelen ook Tim Roth, Benedict Wong, Ginger Gonzaga, Josh Segarra, Jameela Jamil, Jon Bass en Renée Elise Goldsberry een rol in de serie. Het eerste seizoen van ‘She-Hulk: Attorney at Law’ bestaat uit negen afleveringen is vanaf 17 augustus te streamen via Disney+.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '