Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

We kunnen niet wachten!

Lady Whistledown bevestigt waarover het derde seizoen van ‘Bridgerton’ gaat

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Na de verhaallijn van Daphne en Anthony Bridgerton is er een nieuwe Bridgerton die in het derde seizoen van de populaire Netflixreeks centraal wordt gezet. De verhaallijnen van Eloïse en Benedict zullen nog even moeten wachten, want het derde seizoen van ‘Bridgerton’ zal over Colin Bridgerton gaan.

Penelope Featherington is al vanaf het eerste seizoen verliefd op Colin Bridgerton, maar hij trouwde bijna met een ander. Tot Marina bleek zwanger te zijn van een andere man en ze elk hun eigen weg gingen. Colin vertrok vervolgens op wereldreis en in het tweede seizoen was hij terug. Daar zagen we zijn band met Penelope groeien, maar dan friendzonede hij haar én vertelde hij zelfs aan de andere mannen dat hij nooit met haar zou trouwen.

#Polin

Nu lijkt er toch hoop te zijn voor de Polin-shippers, want in het derde seizoen staat de groeiende relatie tussen Colin Bridgerton en Penelope Featherington aka Lady Whistledown centraal. Dat blijkt uit onderstaande post van Netflix. Uit een cryptisch zinnetje ‘With Penelope’s days as a wallflower wearing thin, will she finally take bloom?‘ blijkt ook dat de kans groot is dat Pen eindelijk uit de schaduwen treedt. Misschien wordt haar identiteit van Lady Whistledown wel onthuld?

We hebben zoveel vragen! Maar aangezien er nog geen releasedatum bekend is, is het nog even geduldig wachten op het derde seizoen van ‘Bridgerton’.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '