Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Voltage Pictures

De film is van Voltage Pictures, dezelfde productiemaatschappij als die van 'After'.

TRAILER: Hero Fiennes Tiffin laat andere kant van zichzelf zien in zeemzoete ‘First Love’

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

We kennen de Britse acteur Hero Fiennes Tiffin allemaal uit ‘After’. Maar de acteur laat binnenkort ook een andere kant van zichzelf zien. Hij speelt namelijk de hoofdrol in de zeemzoete film ‘First Love’ waar er nu ook een trailer voor is.

Hero Fiennes Tiffin staat bekend om zijn rol als bad boy Hardin Scott in ‘After’. Maar dat is niet de enige rol die hem op het lijf geschreven is. In de nieuwe romantische film ‘First Love’ speelt de Britse acteur de rol van tiener Jim.

Eerste liefde

De tiener ontmoet zijn eerste liefde Ann in zijn laatste jaar op de middelbare school. Samen ervaren ze de ups-and-downs van een eerste liefde terwijl ze zich klaarmaken om verder te studeren aan de universiteit. Ondertussen moeten Jims ouders omgaan met de familiale gevolgen van een financiële crisis.

‘First Love’ is van Voltage Pictures, dezelfde productiemaatschappij als ‘After’. We zien naast Hero ook talenten zoals Sydney Park, Diane Kruger en Jeffrey Donovan. De trailer die de wereld werd ingestuurd, belooft alvast veel goeds. ‘After your first, life is never the same‘, lezen we. De film komt op 17 juni uit. Waar ie in ons land te zien zal zijn, is nog niet bekend.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '