Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Potemkino

Het belooft een grappige én spannende actiefilm vol bekende koppen en snelheidsboetes te worden.

TRAILER: Dimitri Vegas racet als Noah Hazard door Antwerpen in ‘H4Z4RD’

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Ons kan je binnenkort weer in de cinema vinden, want er verschijnt een Belgische film waar we al heel lang naar uitkijken: ‘H4Z4RD’ met Dimitri Vegas en Jeroen Perceval in de hoofdrollen. De trailer verklapt nu al dat het een iconische film vol actie en ronkende motoren wordt.

Het was even schrikken toen Dimitri Vegas exact een jaar geleden met een opvallende nieuwe coupe in ‘De Cooke & Verhulst Show’ verscheen. De dj vertelde toen dat zijn make-over alles te maken had met een filmhoofdrol die hij te pakken kreeg: die van Noah Hazard in ‘H4Z4RD’, een prent van ‘Welp’-regisseur Jonas Govaerts. De trailer van de film werd intussen gelost en belooft ons nu al een heftige én grappige actiefilm vol gevloek, snelheidheidsboetes en bloedspetters.

Geliefde gele Lexus

In de film vertolkt Dimi de rol van Noah, een droom die voor hem werkelijkheid wordt, want hij vertelde eerder al dat hij graag wat meer zou gaan acteren. Noah lééft in en voor zijn gele sportbak, die ook dienstdoet als koets voor zijn dochter en taxi voor zijn vriendin. Maar wanneer zijn louche neef Carlos (Jeroen Perceval) hem een ‘onschuldig’ jobje als chauffeur aanbiedt, loopt het grondig mis en wordt zijn geliefde gele Lexus plots ook een vluchtwagen.

In de trailer zien we hoe Noah serieus in de problemen komt te zitten en er tijdens zijn onwaarschijnlijke en zenuwslopende race door Antwerpen álles aan doet om zijn auto koste wat het kost te redden. Daarnaast duiken er ook enkele andere bekende gezichten op. Zo zit ‘Undercover’-acteur Frank Lammers plots op de achterbank en spelen ook Jennifer Heylen, Tom Vermeir, Emilie De Roo, Gene Bervoets én zelf Adil El Arbi een rol(lletje) in de flitsende film, die zich trouwens enkel afspeelt ín de getunede auto. Van een uniek concept gesproken!

‘H4Z4RD’ speelt vanaf 20 juli in de bioscoop.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Meer om naar uit te kijken:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '