Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

In de film zijn ook gezichten zoals Queen Latifah en Robert Duvall te zien.

TRAILER: Adam Sandler speelt scout in basketbaldrama ‘Hustle’

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Terwijl we Adam Sandler voornamelijk kennen van zijn grappige rollen zoals in ‘Big Daddy’ en ’50 First Dates’, heeft de acteur ook al vaak bewezen dat hij serieuzere rollen aankan. En dat doet hij nogmaals met de nieuwe Netflixfilm ‘Hustle’. De streamingdienst loste een officiële trailer.

In ‘Hustle’ ontdekt ongelukkige basketbalscout Stanley in Spanje een ongelooflijke speler Bo Cruz met een rotsachtig verleden. Hij haalt het talent naar de Verenigde Staten voor de Philadelphia 76ers zonder goedkeuring van zijn team. Dankzij hem hebben ze nog een laatste kans om te bewijzen dat ze het kunnen maken in de NBA.

Adam Sandler speelt de hoofdrol van Stanley. In de film zijn ook gezichten zoals Queen Latifah, Robert Duvall, Ben Foster, Raúl Castillo en Juancho Hernangómez te zien. De trailer van de ‘Hustle’ waarin we Adam in een dramatische rol zien, belooft alvast veel goeds.

De film is vanaf 8 juni te streamen via Netflix.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '