Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Eén

Ook de nieuwe verhaallijn en toplocatie belooft heel wat goeds!

ZIEN: maak kennis met de nieuwe vriendengroep in ‘Dertigers’

Naomi Ghyssaert
Naomi Ghyssaert Webjournaliste

Heuglijk nieuws voor fans van ‘Dertigers’, want Eén onthulde zonet de nieuwe cast én locatie voor het vijfde seizoen van de topserie. Maak kennis met jonge dertigers Laura, Nele, Jonas, Ruben en Sami! En de nieuwe verhaallijn belooft ook weer heel wat goeds.

In de vorige vier seizoenen van ‘Dertigers’ zagen we hoe Pieter, Nora, Tinne, Bart, Alex en Saartje zich door het leven walsten als jonge dertigers, wat steeds weer voor een herkenbaar plaatje zorgde met een lach én een traan. En hoewel dat afscheid moeilijk was, doet Eén ons toch al uitkijken naar het vijfde seizoen. Want ze losten zonet de eerste beelden van de nieuwe cast én tippen ook een nieuwe locatie voor de opnames...

Chiro

Deze keer volgen we het leven van jonge dertigers Laura, Nele, Jonas, Ruben en Sami die elkaar leerden kennen op de Chiro. En dat zorgde voor een sterke band, want als lid én leiding brachten ze heel wat zondagnamiddagen, zomerkampen en nachtspelen met elkaar door. Er werd samen gelachen, geweend en gevochten. Maar ook getroost, geplaagd en zelfs gekust! Dat maakt dat de vrienden elkaar door en door kennen.

Maar dat is niet het enige dat ze met elkaar delen. De mannen van de groep komen elke zondag bij elkaar om te gaan fietsen, met of zonder kater. De ene doet het voor de fysieke uitdaging, de andere dan weer voor een frisse pint als beloning achteraf.

Groene Gordel

De groep vrienden is dan ook vaak in de buurt van de Groene Gordel rond Brussel te zien, want ze wonen allemaal in Vlaams-Brabant. Dat is dan ook waar de opnames deze maand van start zullen gaan. Binnenkort zullen we dus de acteerprestaties kunnen bewonderen van Gilles Van Hecke, Emma Moortgat, Malik Mohammed, Sofie Joan Wouters, Issam Dakka, Roman Van Houtven en Idalie Samad die de hoofdrollen vertolken.

Herkenbaarheid als mantra

Tom De Baerdemaeker, Managing Director Warner Bros. ITVP België, belooft ons alvast de vertrouwdheid en herkenbaarheid uit de vorige seizoenen:’Toen we eraan begonnen, vier seizoenen geleden, hadden we nooit durven dromen dat we pas afscheid zouden nemen van onze ‘Dertigers’ wanneer ze veertigers werden. We staan nu opnieuw aan de start van een compleet nieuw verhaal met een nieuwe, heel andere, vriendengroep. Ze zijn tien jaar jonger en wonen, werken, leven, vallen en staan weer op in een prachtige nieuwe groene omgeving. Alles wordt anders en blijft tegelijk heel vertrouwd. Herkenbaarheid zal ook nu ons mantra blijven.‘ Wanneer het vijfde seizoen te zien zal zijn, is nog onduidelijk. Maar wij hebben er alvast ontzettend veel zin in!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '