Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VRT

Gooi de beentjes op de dansvloer los samen met Dries, Judith, Adil, Lowie en Ilias.

‘Thuis’ nodigt kijkers uit voor magisch trouwfeest van Tamara en Bob

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Tamara (Tine Priem) en Bob (Christophe Haddad) uit ‘Thuis’ stappen in het huwelijksbootje en geven een groot trouwfeest. Jij kan een ticket bemachtigen voor deze magische dag en meevieren met het koppel en hun vrienden uit de populaire Eén-reeks.

Niet zo lang geleden zagen we in die andere populaire Vlaamse soap ‘Familie’ al een magische trouw tussen Lars en Veronique. Nu is het de beurt aan ‘Thuis‘ om uit te pakken met een groots huwelijksfeest. De tortelduifjes zijn Tamara (Tine Priem) en Bob (Christophe Haddad). Het leuke is dat jij dit trouwfeest niet enkel op je kleine schermpje, maar ook in real life kan meemaken!

Special guests

Trouwe kijkers en fans van ‘Thuis’ kunnen namelijk een ticketje bemachtigen en op die manier gewoon op de lijst met genodigden terechtkomen. Wil je op de dansvloer de beentjes losgooien samen met Dries (Yemi Oduwale), Judith (Katrien De Ruysscher), Adil (Nawfel Bardad-Daidj), Mathias Vergels (Lowie) en Ilias (Bram Spooren)? Je kan hier je kaartjes bestellen. Een ticket kost 25 euro per persoon.

Apero en speeches

De festiviteiten vinden plaats op zondag 29 mei op de abdijsite van Herkenrode in Hasselt. Om 12u30 kan je deze magische dag starten met een ontdekkingswandeling op het domein. Tine en Christophe begeleiden je digitaal op deze tocht. Daarna is het tijd voor een apero op het evenementenplein. Het glas waar de bubbels inzitten, is trouwens een echt collector’s item. Om 15u komen de ‘Thuis’-acteurs en -actrices op het podium voor enkele toffe speeches waarna het tijd is voor de intrede van het gelukkige koppeltje.

Party met liveband

Tamara en Bob zullen hun huwelijksgeloften opnieuw uitspreken voor jullie en daarna breekt het feest helemaal los op de dansvloer met de openingsdans en een echte party die in goede banen wordt geleid door Mathias Vergels en zijn liveband. Ben je benieuwd hoe het trouwfeest in ‘Thuis’ afloopt? Je ziet het die dag ook in primeur de aflevering van maandag 30 mei op groot scherm. Kortom: een dag om nooit meer te vergeten!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '