Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

'One World, One Masked Singer' wordt over de hele planeet uitgezonden.

In nieuwe versie van ‘The Masked Singer’ worden verschillende landen samengebracht

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Gróót nieuws: ‘The Masked Singer’ krijgt een internationale versie. In ‘One World, One Masked Singer’ zullen kandidaten uit verschillende landen in een kostuum op het podium kruipen en het beste van zichzelf geven.

Ook het tweede seizoen van ‘The Masked Singer’ was bij ons een heus kijkcijferkanon. Dat dankzij onder meer Loredana (Ridder), Erik Van Looy (Radijsje), Mathias Vergels (Papegaai), Tine Embrechts (Flamme Fatale) en Camille Dhont (Miss Poes). Wie weet zien, of beter gezegd horen we een van hen binnenkort wel opnieuw in een nieuwe versie van het programma, want ‘The Masked Singer’ wordt in een globaal jasje gestoken.

Over de hele planeet

Maar liefst 56 landen hebben hun eigen versie van ‘The Masked Singer’. Talent genoeg dus om een internationale editie te organiseren. In de spin-off ‘One World, One Masked Singer’ zullen bekende koppen uit verschillende landen strijden om de titel ‘Global Masked Singer Champion’.

‘Toen “The Masked Singer” na het succes in de Verenigde Staten een wereldwijd fenomeen werd, begon ik te dromen over een internationale versie’, aldus maker en uitvoerend producent Craig Plestis in Variety. ‘Ik kan niet wachten om verschillende landen samen te brengen, en dat in gloednieuwe kostuums én in een epische show die over de hele planeet uitgezonden zal worden.’

Welke landen uiteindelijk zullen deelnemen aan ‘One World, One Masked Singer’ en waar de show georganiseerd zal worden is nog niet geweten. Wel staat er in het magazine nog te lezen dat de Belgische ‘The Masked Singer’ een van de meest succesvolle versies is. Wij stellen dus voor dat zowel Camille als Sandra Kim en Kevin Janssens voor de gelegenheid nog eens in een kostuum kruipen.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '