Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

Om Matthias Schoenaerts weer aan het werk te zien, zap je woensdag best naar VTM 3.

Van de ‘Bake Off’-moederdagspecial tot de finale van ‘De Mol’: dit wil je niet missen

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Een nieuwe week, maar ook een magere week. Terwijl we nog steeds kunnen kijken naar ‘De Cooke & Verhulst Show’, ‘Huis Gemaakt’ en ‘Blind Gekocht’, komen daar de komende zeven dagen niet echt nieuwe programma’s bij. Toch vonden we enkele kijktips die je niet wil missen.

Bake Off Vlaanderen Moederdagspecial

Aanstaande zondag is het Moederdag, de dag waarop we onze liefste mama’s in de watten leggen. En ook bij ‘Bake Off’ wordt het mooie moment gevierd. In een special steken BV’s zoals Gloria Monserez en Sam Gooris hun handen uit de mouwen voor de mama’s.

Woensdag 4 mei om 20u35 op Play4.

#LikeMe in concert

Fan van de serie ‘#LikeMe’? Dan wil je sowieso de show ‘#LikeMe in concert’ die dit weekend wordt uitgezonden niet missen. De castleden zingen hun populairste liedjes op het podium van het Antwerps Sportpaleis.

Zaterdag 7 mei om 19u40 op Eén.

Suite Française

Wil je onze Matthias Schoenaerts nog eens aan het werk zien? Zap dan woensdag naar VTM 3. In ‘Suite Française’ begint een eenzame Française wiens echtgenoot aan het front staat, een romance met een Duitse soldaat die nu in het huis van haar schoonmoeder woont.

Woensdag 4 mei om 20u40 op VTM 3.

Finale van De Mol

Zondagavond is het zover. Dan ontdekken we wie de Mol is en wie hem/haar ontmaskert: Sven, Yens of Uma? De finale gaat live (!) door in Paleis 12. Wie geen ticket heeft kunnen scoren, kan natuurlijk die avond voor de buis alles meevolgen. Spannend!

Zondag 8 mei om 19u55 op Play4.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '