Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play5

Je krijgt te zien hoe de familie dit bijzondere moment beleeft.

PREVIEW: Maxime bevalt van Vivé in ‘Chateau Meiland’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Je kan vanavond naar een nieuwe aflevering kijken van ‘Chateau Meiland’, en dat is een specialleke. Maxime (26) bevalt namelijk van haar tweede dochtertje Vivé en je krijgt te zien hoe de familie dit bijzondere moment beleeft.

Maxime Meiland (26) beviel in september van haar tweede kindje Vivé, het kleine zusje van Claire die we natuurlijk allemaal kennen uit ‘Chateau Meiland’. De Nederlandse familie deelt lief en leed in hun realityserie, dus ook dat mooie moment mocht natuurlijk niet ontbreken op camera. De pandemie zorgde ervoor dat papa Martien en mama Erika hun dochter niet mochten bijstaan in het ziekenhuis, maar gewiekst als ze zijn zochten ze natuurlijk voor een handige oplossing om toch dicht bij Maxime te kunnen zijn.

Grote emoties

Ze huurden een mobilehome en kampeerden op de parking van het ziekenhuis. Iets voor zeven komt het verlossende telefoontje van Maximes verloofde Leroy. Hij heeft geweldig nieuws, want Vivé is ter wereld gekomen! Ze krijgen de eerste beelden van de kleine spruit te zien via videochat en het is duidelijk dat de grootouders enorm ontroerd zijn.

Martien, wiens mond anders nóóit stilstaat, weet zelfs even niet wat te zeggen. Daarna volgen er felicitaties en knuffels met de schoonouders, kleine Claire en Montana die dit moment natuurlijk ook voor geen geld van de wereld wilden missen.

Je ziet deze volledige aflevering van ‘Chateau Meiland’ deze avond, woensdag 4 mei, om 20u35 op Play5.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '