Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© SBS Belgium

De makers beloven 'een stomend nieuw seizoen' mét opnieuw een Vlaamse en Nederlandse cast.

SMULLEN: realityreeks ‘Love Island’ keert terug voor een derde seizoen

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist

Groot nieuws voor fans van ‘Love Island’: de realityreeks keert binnenkort terug! De makers beloven ons ‘een stomend nieuw seizoen’ en lang hoeven we er niet op te wachten. Het derde seizoen van ‘Love Island’, opnieuw met Vlaamse kandidaten, zal deze zomer al te zien zijn op Streamz.

In ‘Love Island’ worden jonge singles gevolgd tijdens hun verblijf in een luxueuze villa op een idyllisch eiland met maar één doel: de ware liefde vinden tijdens hun ‘summer of love’. Om zo lang mogelijk op het eiland te mogen blijven, en hun kansen op ware liefde te verhogen, moeten twaalf singles koppels vormen met elkaar in dit unieke realityconcept. Wat begint als een groep vreemden, groeit dag na dag uit tot een mix van vriendschap en liefde waarbij je als kijker begint mee te leven met de deelnemers: je favoriete koppel, de bombshells die ze in gevaar brengen, die ene deelnemer you love to hate,…

Ze moeten echter niet alleen de harten van hun mogelijke partner veroveren, maar ook die van de kijkers. Die laatsten hebben namelijk thuis ​het lot van de eilandbewoners volledig in handen want via de ‘Love Island’-app kan je stemmen op je favoriete koppel. Elke week wordt er iemand naar huis gestuurd tot er één stel gekroond wordt tot het favoriete koppel van het eiland.

Vlaanderen boven

In 2019 en 2020 was ‘Love Island’ in Vlaanderen te zien bij Play, maar in 2021 was er uitsluitend een Nederlandse editie. Dit jaar keert ‘Love Island’ terug naar Vlaanderen op Streamz met een Nederlandse én een Vlaamse cast. Opnieuw zal de aanstekelijke tongval van Jeroen Verdick (‘Hoe Zal Ik het Zeggen?’) de kijker als voice-over door de avonturen op het eiland loodsen. Of het spraakmakende programma opnieuw gepresenteerd zal worden door Viktor Verhulst en Holly Mae Brood, is voorlopig niet bekend.

Nog meer tv-nieuws:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '