Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

Sam Gooris gokt dan weer hoeveel gram iets is en Christophe Stienlet snapt het recept niet.

PREVIEW: Gloria smijt ei mét schaal in mixer in ‘Bake Off’-moederdagspecial: ‘Een lekker krokantje in de keel?’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

In een moederdagspecial van ‘Bake Off’ zetten enkele BV’s hun mama’s extra in de bloem(etjes). Of hun creaties echt in de smaak zullen vallen, is de grote vraag als we mogen voortgaan op de preview.

Eigenlijk moeten we onze liefste mama’s élke dag in de spotlight zetten, maar komende zondag doen we dat een tikkeltje extra, want het is Moederdag! Speciaal voor die heugelijke dag komt ‘Bake Off’ vanavond al op de proppen met een heuse special. Daarin is het de beurt aan drie BV’s om samen met hun zoon of dochter hun beste baktalent boven te halen om hun partner/mama te verrassen.

‘Niet giftig’

Nu is nog maar de vraag of dit een aangename of onaangename verrassing wordt, want in de preview lijkt het er sterk op dat Sam Gooris en zijn zoon Kenji, ‘Thuis’-gezicht Danny Timmermans en plusdochter Gloria Monserez, en acteur Christophe Stienlet en zijn zoon Juneau toch geen keukenprinsen – en prinsessen zijn.

Vooral bij Sammeke en Kenji kunnen we eerder spreken van bakflaters in plaats van bakkunsten. We hopen dat Kelly Pfaff als plan b stiekem langs ging bij de bakker voor een taartje. Met uitspraken als ‘Ik ga moeten gokken’ weet je natuurlijk dat je in de patisseriewereld de bal misslaat. Ook Gloria maakt vreemde beslissingen wanneer ze een ei mét schaal en al in de mixer gooit. ‘Het is niet giftig, dus ze gaan er niet van dood gaan’. Nog zo’n uitspraak die we niet willen horen, wanneer we een taartje voorgeschoteld krijgen. Christophe snapt dan weer niks van het recept om zijn creatie te maken. ‘Weet jij wat een sjabloon is?’.

Benieuwd naar de (mis)baksels van deze BV’s? Je kan deze ‘Bake Off’-moederdagspecial vandaag, woensdag 4 mei, om 20u35 zien op Play4.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '