Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Disney

Ook een sucker voor tienerdrama's? Dan wil je 'm sowieso zien!

ZIEN: de trailer van ‘Hollywood Stargirl’ belooft een mierzoete feelgoodfilm

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Twee jaar geleden kreeg singer-songwriter Grace VanderWaal (18) de kans om de hoofdrol te spelen in de muzikale film ‘Stargirl’, en binnenkort is ze opnieuw te zien in het veelbelovende vervolg. De trailer doet ons nu al helemaal smelten!

Het is intussen al zes jaar geleden dat de toen 12-jarige Grace met haar ukelele en zelfgeschreven nummer ‘I Don’t Know My Name’ de jury van America’s Got Talent’ – inclusief de immer kritische Simon Cowell – helemaal omverblies. Met haar rol in de Disneyfilm ‘Stargirl’ bewees ze twee jaar geleden nog maar eens hoe talentvol ze is. Daarin vertolkt ze – spoiler alert! – de rol van Stargirl, een vrijgevochten en muzikaal tienermeisje dat naar Arizona verhuist en er naar een nieuwe school moet. Daar ontmoet ze Leo (Graham Verchere), die als een blok voor haar valt, maar op het einde van de film scheiden hun wegen plots.

Nieuwe buurjongen

In de trailer van ‘Hollywoord Stargirl’, het vervolg op de film, krijgen we nu te zien hoe Stargirl in Californië verblijft en er verder bouwt aan haar carrière. Ze wordt er tijdens een van haar optredens opgemerkt door Evan (Elijah Richardson), die haar nieuwe buurjongen blijkt te zijn. Hij werkt samen met zijn broer aan een muzikale film en stelt haar voor om mee te werken. ‘We gaan ervoor’, klinkt het enthousiast, waarna de drie aan hun dolle avontuur beginnen. ‘Ik wilde dromen hebben en mensen vinden die net zo gek zijn als ik om ze te verwezenlijken, maar ik kreeg uiteindelijk nog veel meer dan dat’, klinkt het. Kippenvel!

De trailer belooft een romantische feelgoodfilm die suckers voor tienerdrama’s sowieso zal weten te bekoren. In tegenstelling tot de eerste film, is het script van ‘Hollywood Stargirl’ niet gebaseerd op de ‘Stargirl’-boekenreeks van Jerry Spinelli. De sequel vertelt dus een gloednieuw verhaal en werd opnieuw geregisseerd worden door Julia Hart. Naast VanderWaal en Elijah Richardson zullen ook Uma Thurman, Tyrel Jackson Williams en Sarayu Rao opduiken in de film.

‘Hollywood Stargirl’ staat vanaf 3 juni op Disney+.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '