Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Amazon

We krijgen eindelijk te zien hoe een van de grootste schurken uit de originele trilogie aan de macht kwam.

ZIEN: Amazon lost een nieuwe trailer van ‘The Lord of the Rings: The Rings of Power’

Annelies Hart

Goed nieuws voor fans van ‘The Lord of the Rings’: de iconische filmsaga krijgt een prequel in de vorm van een serie. Amazon staat in voor de productie en loste zonet een trailer die liefhebbers doet watertanden.

Negentien jaar, zo lang is het geleden sinds de derde film van ‘The Lord of the Rings’ uitkam. Ondertussen kregen we wel nog een paar films uit hetzelfde universum, namelijk over de Hobbits. Maar voor een echte prequel was het wachten tot nu.

‘The Lord of the Rings: The Rings of Power’ verschijnt op 2 september op je scherm en Amazon heeft al vijf seizoenen van de reeks besteld. Je mag je dus verwachten aan uren kijkplezier die je onderdompelen in Middle Earth. Om fans een voorsmaakje te geven heeft Amazon al een trailer gedeeld voor de serie die is afgeleid van de J.J. Tolkien saga.

Sauron aan de macht

De serie neemt ons mee van de donkerste diepten van de Misty Mountains, over de majestueuze bossen van de elvenhoofdstad Lindon, naar het adembenemende eilandenrijk Númenor. De prequel speelt zich af tijdens het Tweede Tijdperk van J.R.R. Tolkiens ‘Lord of the Rings’-saga, duizenden jaren vóór het verhaal van de ‘Fellowship of the Ring’. We gaan dus eindelijk kunnen zien hoe Sauron voor het eerst aan de macht kwam en hoe Galadriel tot alles bereid is om haar land te redden!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '