Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© GoPlay

Van sekspoprafting over stoofvlees eten tot spaghettitoren bouwen. In totaal doen ze acht gekke, maar bestaande kampioenschappen.

ZIEN: Francesco Planckaert neemt na ‘De Container Cup’ revanche op Viktor Verhulst in ‘Viktor vs Francesco’

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

We vertelden je enkele weken geleden al over het nieuwe online programma op GoPlay waarin Viktor Verhulst en Francesco Planckaert het in Belgische kampioenschappen opnemen tegen elkaar. Nu is er ook een preview van ‘Viktor vs Francesco: Het Belgisch Kampioenschap’.

In ‘Viktor vs Francesco: Het Belgisch Kampioenschap’ nemen Viktor Verhulst en Francesco Planckaert het tegen elkaar op om zoveel mogelijk Belgisch kampioen te worden. De geliefde zonen van Vlaanderens populairste families zullen allerlei absurde opdrachten moeten uitvoeren. Van sekspoprafting over stoofvlees eten tot een spaghettitoren bouwen. In totaal doen ze acht gekke, maar bestaande kampioenschappen, beginnende met een oeroud Samoaans oorlogsritueel: de Hawaïaanse vuurdans. En aan onderstaande video te zien, zorgen die kampioenschappen natuurlijk voor heel wat hilariteit.

Revanche

Viktor versloeg Francesco eerder al in ‘De Container Cup’, dus dit is het ideale moment voor de Planckaert om revanche te nemen op het Verhulstje. ‘Ik weet niet wat de opdrachten gaan zijn, maar ik ben klaar’, horen we Francesco zeggen. We zijn benieuwd!

‘Viktor vs. Francesco: Het Belgisch Kampioenschap’ is vanaf 18 mei elke woensdag te zien op GoPlay.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '