Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Nostalgie vanop de zeedijk in Blankenberge en vanuit Studio Manhattan in Leuven én de revival in Westende.

Een hele zomer meezingen met 3 (!) ‘Tien Om Te Zien’-programma’s

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

We hopen dat de zomer even heet wordt als de afgelopen dagen. Wat wél al zeker is, is dat hij muzikaal wordt. VTM pakt uit met maar liefst drie programma’s die volledig draaien rond ‘Tien Om Te Zien’. Meezingen maar!

Vorig jaar kwam ‘Tien Om Te Zien’ ‘eenmalig’ terug naar ’t zeetje. Ondertussen weten we al dat het muziekfeest wegens groot succes (duh!) deze zomer maar liefst acht keer zal plaatsvinden in Westende. Zelfs de presentatoren van toen, Anne De Baetzelier en Willy Sommers, zijn opnieuw van de partij om de artiesten die de grootste hits van toen en nu zullen brengen, aan te kondigen. Wij noteerden alvast maandag 25 juli, dinsdag 26 juli, woensdag 27 juli, maandag 1 augustus, dinsdag 2 augustus, maandag 8 augustus, dinsdag 9 augustus en woensdag 10 augustus in onze agenda.

Stembanden smeren

Om ons alvast wat in de sfeer te brengen en onze stembanden te smeren in de aanloop van deze geweldige avonden, zendt VTM vanaf zondag 29 mei ‘De Tien Om Te Zien’ uit. Daarin krijgen we de opvallendste en meest iconische momenten uit de vorige edities, toen nog vanuit Studio Manhattan in Leuven, voorgeschoteld. Elke zondagavond kan je nostalgisch wegdromen bij de fragmenten die per thema worden gebundeld: van liefdesverklaringen over wereldverbeteraars tot nachtegalen. Artiesten zoals Get Ready!, Dana Winner, David Hasselhoff, Sam Gooris, Bryan Adams en Take That passeren de revue.

Memorabele acts op de zeedijk

In juli wordt je zondagavond vervolgens opgevrolijkt met nieuwe afleveringen van ‘Tien Om Te Zien: De Zomer Van’. Daarin keren we terug naar de iconische shows op de zeedijk van Blankenberge in de beginjaren 2000. Artiesten van vroeger en nu geven commentaar op de meest memorabele acts uit 2002, 2003 en 2004.

‘De Tien Om Te Zien’ kan je vanaf 29 mei elke zondag om 19u55 zien op VTM. In juli kan je op datzelfde moment de nieuwe afleveringen van ‘Tien Om Te Zien: De Zomer Van’ bekijken en aansluitend is het tijd voor hét muziekfeest van het jaar met de revival op de Zeedijk in Westende.

Nog meer programma’s waar we naar uitkijken:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '