Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

‘De wijnvaten zijn niet gevuld met druiven, maar met iets anders…’

PREVIEW: Jef staat oog in oog met zijn grootste angst in ‘Bestemming X’

Twee kandidaten verlaten onverbiddelijk de bus, een nieuwe deelnemer bemachtigt zichzelf een plekje in het spel en argwaan en wantrouwen loopt op… Van de vorige aflevering van ‘Bestemming X’ stonden we opnieuw versteld . Vanavond krijgen we daar nog een heleboel drama en spanning bovenop!

De nieuwe aflevering van ‘Bestemming X’ klinkt alweer veelbelovend. De reis door Europa in de geblindeerde bus gaat echter niet van een leien dakje. Van een politiecontrole over een spannend escapespel tot een bevoorrechte positie: er staat de zeven overgebleven kandidaten weer heel wat avontuur te wachten.

Nieuws van het thuisfront

Vanavond zijn de kandidaten van ‘Bestemming X’ te gast op een prachtig en groen wijndomein. Na een fijne aperitief tussen de druivelaars, krijgen ze van presentator Kevin Janssens te horen wat hen te wachten staat… Fijn nieuws in een véél minder aangename opdracht: ‘In de wijnvaten voor jullie wacht er post van het thuisfront. Helaas zijn de tonnen niet gevuld met druiven maar met iets anders… Ik hoop dat jullie wat moed hebben ingedronken, want het is aan jullie om de brieven er zélf uit te halen’, deelt de presentator.

De kandidaten zijn nu al even weg van huis, dus een berichtje van het thuisfront zal hen ongetwijfeld deugd doen. Naast emotionele waarde kunnen de brieven nog een extra voordeel opleveren bij de volgende exit. In vorige afleveringen werd al bewezen dat de kandidaten voor een voordeel ver zouden gaan, want kennis is macht.

Vuurdoop voor Jef

De opdracht wordt vooral voor nieuwkomer Jef een ware vuurdoop. Wanneer hij één van de tonnen opent, staat hij oog in oog met zijn grootste angst… Overwint hij zijn angst en doet hij er alles aan om zijn berichtje én het voordeel te bemachtigen?

Je komt het vanavond te weten in de vierde aflevering van ‘Bestemming X’ om 20u35 bij VTM.

Lees ook:

bestemming x
de mol
boer zkt vrouw

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '