Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Universal Pictures/Voltage Pictures/Sony Pictures

Van 'Where The Crawdads Sing' over 'Beast' tot 'After Ever Happy'.

OVERZICHT: met deze films eindig je de zomervakantie in de bioscoop

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

In de maand juli kon je met films zoals ‘Thor: Love and Thunder’ en ‘Minions: The Rise of Gru’ vertoeven in de frisse airco van de bioscoop. In augustus sluit je de zomervakantie af met andere titels. Van ‘Where The Crawdads Sing’ over ‘Beast’ tot ‘After Ever Happy’: er is voor elk wat wils.

Bullet Train

Terwijl ‘Bullet Train’ oorspronkelijk in juli in de bioscoop werd verwacht, lijkt ie nu toch pas in augustus te verschijnen. De film is gebaseerd op het boek ‘Maria Beetle’ van Kotaro Isaka. Daarin deelt Brad Pitts personage een trein die door Japan reist met de dodelijkste huurmoordenaars ter wereld aan boord.

Verwacht: 3 augustus in de bioscoop.

trailer

Beast

Dr. Nate Daniels is sinds kort weduwnaar en gaat samen met zijn dochters terug naar Zuid-Afrika, waar hij ooit zijn vrouw ontmoet heeft, om hun verdriet te verwerken. Maar dan komt er een leeuw die ontsnapt is aan stropers achter hen aan. De bloeddorstige leeuw wil duidelijk maken dat er maar één de baas is op de savanne.

Verwacht: vanaf 10 augustus in de bioscoop.

trailer

NOPE

In ‘Nope’ volgen we enkele inwoners aan de eenzame kloof van het binnenland in Californië. Ze zijn als paardentrainers betrokken bij het maken van een nieuw filmproject, maar worden vervolgens getuige van een griezelige en huiveringwekkende ontdekking.

Verwacht: vanaf 17 augustus in de bioscoop.

trailer

Where The Crawdads Sing

Kya wordt als klein meisje achtergelaten en groeit alleen op in de gevaarlijke moerassen van North Carolina. Geruchten over het moerasmeisje zorgen ervoor dat Kya wordt geïsoleerd van haar gemeenschap. Wanneer ze op latere leeftijd twee jonge mannen uit de stad ontmoet, stelt ze zich open voor een nieuwe en verrassende wereld. Maar wanneer een van hen echter dood wordt aangetroffen, wordt Kya meteen de hoofdverdachte.

Verwacht: vanaf 17 augustus in de bioscoop.

trailer

After Ever Happy

In ‘After Ever Happy’, het vierde deel in de ‘After’-reeks, komen Tessa en Hardin op een moeilijk punt. Blijft Tessa proberen om hem en hun relatie te redden, of is het tijd om zichzelf te redden? Terwijl Hardin na de bruiloft van zijn moeder in Londen blijft en dieper in de duisternis wegzinkt, keert Tessa terug naar Seattle en ondergaat ze een tragedie. Als Hessa wil dat hun liefde het overleeft, zullen ze eerst aan zichzelf moeten werken. Maar zullen hun paden hen terug naar elkaar leiden of verder van elkaar af?

Verwacht: vanaf 24 augustus in de bioscoop.

trailer

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '