Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

De film focust op Marilyns leven achter de schermen.

TRAILER: Ana de Armas lijkt als twee druppels water op Marilyn Monroe in ‘Blonde’

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Momenteel kan je in de cinema nog naar ‘Elvis’ kijken, en binnenkort krijgt ook een andere legendarische artieste haar eigen biografische dramafilm. Actrice Ana de Armas kreeg namelijk de eer om in ‘Blonde’ in de huid te kruipen van niemand minder dan Marilyn Monroe. En in de trailer zien we nu al dat ze in de film sprekend op de Hollywoodster lijkt.

‘Deep Water’, ‘No Time to Die’, ‘Knives Out’, ‘The Gray Man’, ‘Blade Runner 2049’,... Ana de Armas heeft intussen al enkele knappe rollen op haar cv staan. Daar mag ze er binnenkort nog eentje aan toevoegen, want de actrice speelt de hoofdrol in de Netflixfilm ‘Blonde’, een biografische dramafilm over Marilyn Monroe waarin vooral haar ietwat miserabele leven achter de schermen in beeld wordt gebracht.

Iconische outfits

De film verschijnt later dit jaar op het streamingplatform, maar Netflix maakt je nu al warm met een eerste trailer. Daarin is te zien dat Ana de Armas in ‘Blonde’ als twee druppels water op Norma Jeane Mortenson ofte Marilyn Monroe lijkt, én dat we ons aan een aangrijpende film vol iconische outfits mogen verwachten. Zo zien we op de tonen van ‘Diamonds Are a Girl’s Best Friend’ hoe ze in no time een rijzende ster wordt, maar niet kan wennen aan de aandacht die ze krijgt. Ze wordt het stilaan beu om altijd in dezelfde rol te kruipen en begint bijgevolg met zichzelf te worstelen, met alle gevolgen van dien.

Naast Ana de Armas duiken nog enkele bekende acteurs en actrices op in de film. Zo spelen onder meer ook Adrien Brody (‘The Pianist’), Sara Paxton (‘Shark Night’), Bobby Cannavale (‘The Irishman’) en Xavier Samuel (‘Elvis’) een rol in ‘Blonde’, die op 28 september op Netflix staat.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Meer veelbelovende trailers:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '