Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play5

Een nieuw seizoen van 'Chateau Meiland' betekent ook een nieuwe verhuis...

WAT GOED: de Meilandjes zijn terug met een nieuw seizoen

Naomi Ghyssaert
Naomi Ghyssaert Webjournaliste

Hoewel we in november even dachten dat de Meilandjes ermee zouden stoppen, kunnen we nu weer gerust ademhalen en ongeduldig wachten op het nieuwe, zesde seizoen van ‘Chateau Meiland’. Op woensdag 19 januari kunnen we ons glas goed vullen en de Nederlandse familie wekelijks op de voet volgen. Ze trekken dit keer weer naar hun roots in het Hollandse Noordwijk.

Alwéér verhuizen? Ja hoor, daar kennen de Meilandjes werkelijk alles van. Ook dit keer trekken ze in het zesde seizoen van ‘Chateau Meiland’ in een nieuw huis in. Dit keer richting Noordwijk!

Noordwijk

Na al hun avonturen in Frankrijk en Hengelo keren we in ‘Chateau Meiland’ terug naar de roots van de familie: Noordwijk. We kunnen ons verwachten aan een hectische verhuis, gillen en iconische quotes van Martien en de opwachting van het tweede kindje van Maxime. Dat belooft!

Het zesde seizoen is vanaf 19 januari wekelijks te zien op Play5. En hoewel de familie het waarschijnlijk ontzettend druk had met de verhuis, maken ze binnenkort ook hun opwachting in het Nederlandse programma ‘Effe Geen Cent Te Makken’, waarin ze hun rijke leven inruilen voor een sobere levensstijl. Wanneer dat te zien zal zijn, is nog onduidelijk.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '