Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© DPG Media

Dat deelde ze mee met schattige foto's van haar zestien jaar oudere man en zichzelf.

Eline De Munck is stiekem al één jaar getrouwd

Naomi Ghyssaert
Naomi Ghyssaert Webjournaliste

Eline De Munck (33) verraste heel wat volgers op Instagram toen ze gisteren enkele trouwfoto’s deelde met ‘Rundskop’-regisseur Michaël R. Roskam (49) en zo lief aankondigt dat ze hun eerste eerste huwelijksverjaardag mogen vieren. Dat ze hun romance goed privé houden, is nu wel duidelijk!

Het was in februari 2021 dat het nieuws bekend raakte dat Eline en Michaël een koppel vormden, maar tot grote verrassing blijkt het nu dat ze toen al in het huwelijksbootje waren gestapt. Op 9 januari 2021, om precies te zijn. Want gisteren deelde Eline De Munck enkele foto’s op Instagram met het onderschrift: ‘09.01.2022 vs 09.01.2021, één jaar getrouwd. Ik hou zoveel van je dat het niet pijn doet.’ Cute!

Op restaurant

Ook op haar Stories zie je een hele resem aan leuke foto’s, waarin Eline onder andere pronkt met haar mooie trouwring. ‘Eeuwige liefde‘, zet ze bij het filmpje. Om de gelegenheid in stijl te vieren, gingen de tortelduifjes lekker eten in het befaamde Antwerpse restaurant Ciro’s. Romantisch!

De Munck heeft al enkele relaties achter de rug, onder andere met cameraman Matthijs, Bob Geraets en Christophe ‘dj MC Six’ Baggerman. Ook Michaël, die toch 16 jaar ouder is dan Eline, stapte uit een jarenlange relatie met een literatuurwetenschapper aan de KU Leuven waarmee hij een zoon heeft: Elliot (12). Het is duidelijk dat ze de liefde bij elkaar gevonden hebben. We wensen hen al het geluk toe!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '