Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VRT/Voltage Pictures/VTM

Een nieuw seizoen van 'Klopjacht' én 'Costa Belgica'!

6 titels waarmee je de zomervakantie wil uitbollen

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Het einde van de vakantie, en daarmee ook de festivalzomer, is in zicht. Heb jij nog enkele dagen om te chillen op de planning staan of wil je na het studeren of werk voor de buis kruipen? Deze zes kijktips kunnen wij alvast aanraden.

Costa Belgica

De makelaars van ‘Costa Belgica’ nemen de kijker opnieuw mee naar Spanje waar we zullen kunnen binnenkijken in het werk en leven van tien Vlaamse vastgoedmakelaars. In iedere aflevering gaat een makelaar samen met een Vlaamse klant op zoek naar diens ultieme droomwoning in de Costa Belgica en geven ze een unieke inkijk in ‘s werelds meest luxueuze en exclusieve miljoenenvilla’s.

Vanaf 22 augustus elke maandag om 21u40 op VTM 2.

After We Collided

Nadat het tussen Tessa en Hardin is fout gelopen, vervalt hij terug in zijn slechte gewoontes en begint zij, vol herwonnen zelfvertrouwen, aan de stage van haar dromen bij een uitgeverij. Daar trekt ze de aandacht van collega Trevor, die slim, razend knap en verantwoordelijk is. Maar hoe hard Tessa ook probeert, ze kan Hardin Scott niet vergeten, want de passie en lust tussen hen blijft bestaan. Ze zetten alles op alles voor hun relatie, maar kan hun liefde het verleden overwinnen?

Vrijdag 26 augustus om 20u35 op VTM 3.

How to Make It on Only Fans

Voormalig glamourmodel Alex Sim-Wise helpt mensen sexy content te verkopen op Only Fans. Wanneer het platform aankondigt om inhoud voor volwassenen te verbieden, kunnen Alex en haar protégés dan vechten om in hun levensonderhoud te voorzien?

Vrijdag 26 augustus om 22u40 op VTM 2.

Homo universalis

Na vier seizoenen als rubriek in ‘Iedereen beroemd’ krijgt het spelprogramma een eigen plekje op Eén. Tien afleveringen lang strijden honderd enthousiaste kandidaten tegen elkaar. Wie alle spelletjes kan overleven, kroont zich uiteindelijk tot Homo universalis én wint een jaar gratis reizen.

Vanaf 27 augustus elke zaterdag om 20u25 op Eén.

Spider-Man: Far from Home

Wanneer Nick Fury ineens opduikt, krijgt Peter Parkers ontspannende Europese vakantie met zijn klasgenoten een onverwachte wending. Hij heeft Spider-Man nodig, want de wereld is in gevaar. Vier enorme wezens – die elk aarde, lucht, water en vuur vertegenwoordigen – komen uit een gat in het universum tevoorschijn

Zaterdag 27 augustus om 20u25 op VTM 2.

Klopjacht

In het tweede seizoen slaan opnieuw onbekende Vlamingen op de vlucht voor het team van topspeurders. Vijftien mensen moet meer dan drie weken onder de radar zien te blijven.

Vanaf 28 augustus elke zondag op Play4.

kevin gillian klopjacht

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '