Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

Van een bakker tot een militair!

Deze 15 onbekende Vlamingen slaan op de vlucht in tweede seizoen van ‘Klopjacht’

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Eind augustus is het zover, dan gaat het tweede seizoen van ‘Klopjacht’ van start! Play4 onthult welke vijftien Vlamingen zich aan het kat-en-muisspel wagen. Zal het hen lukken om maar liefst zeventien dagen uit de handen van het team topspeurders te blijven? Er zitten alleszins enkele pro’s tussen.

Vorige week maakte Play4 al bekend wanneer het razend spannende tweede seizoen van ‘Klopjacht’ van start zal gaan. Vanaf 28 augustus kunnen we opnieuw een groep onbekende Vlamingen volgen die meer dan drie weken onder de radar moeten blijven en alles op alles zetten om niet gevat te worden door een team speurders met bakken ervaring. Vorig seizoen wisten slechts vier van de twaalf kandidaten de eindmeet te halen. Dit jaar worden er vijftien ‘voortvluchtigen’ losgelaten. Play4 laat je nu alvast kennis met hen maken. Wie denk jij dat er in zal slagen om 400 uur van de aardbol te verdwijnen?

Anja (53) & Lothar (25)

De nonchalante Lothar uit Hulshout waagt zich samen met zijn mama Anja aan het programma. Hij werkt als militair en wil met zijn deelname vooral een nieuwe uitdaging aangaan. Zijn mama werkt als bediende en houdt dan weer van planning en structuur, waardoor ze samen een goed team vormen. Zij hoopt vooral dat ze het avontuur met z’n tweetjes tot een goed einde kunnen brengen. Cute!

lothar anja klopjacht

Imke (37) & Saar (37)

Je raadt het goed: Imke en Saar zijn een identieke tweeling, iets wat weleens in hun voordeel zou kunnen spelen. De twee zussen lijken niet alleen qua uiterlijk, maar ook qua karakter op elkaar: ze zijn enorm sociaal, nemen geen blad voor de mond en zijn allebei pedagogisch begeleider. De twee kennen elkaar als geen ander, en vonden het dan ook logisch om samen deel te nemen aan het programma.

Imke Saar klopjacht

Kevin (29) & Gillian (27)

De broers Kevin en Gillian hopen hun band dankzij ‘Klopjacht’ te versterken. Ondanks dat ze dezelfde vriendenkring hebben, hebben ze namelijk niet zoveel contact met elkaar, en daar willen ze nu verandering in brengen. De twee hebben een totaal verschillend karakter; maatschappelijk werker Kevin omschrijft zich als extravert en easygoing, terwijl expert digitaal bankverzekeren Gillian eerder introvert is en doordacht te werk gaat. Klinkt als de ideale match om het spel tot een goed einde te brengen!

kevin gillian klopjacht

Ilias (22) & Demi (23)

Ook vliegtuigtechnieker Illias en marktkramer Demi zijn familie van elkaar. Het is te zeggen: Illias is Demi’s schoonbroer. De twee kennen elkaar intussen al meer dan vijf jaar en zetten vaak samen de bloemetjes buiten. Met hun deelname willen ze vooral bewijzen dat ze goed als team kunnen samenwerken.

Ilias Demi klopjacht

Marie (34) & Nicolas (43)

Onderneemster Marie en tuinaannemer Nicolas uit Merksem zijn niet alleen beste vrienden, maar vormen ook een koppel. De twee workaholics willen met hun deelname even uit het dagelijkse leven ontsnappen en iets spannends beleven. Hun winnaarsmentaliteit en doorzettingsvermogen speelt alvast in hun voordeel!

nicolas marie klopjacht

Nisrine (26) & Zahna (25)

Vriendinnen Nisrine en Zahna leerden elkaar kennen op de Universiteit Gent. Nisrine werkt intussen als laborante en omschrijft zichzelf als berekend en rationeel. Zahna studeert nog communicatiewetenschappen en is eerder impulsief. Ze zijn ervan overtuigd dat hun verschillen hen kunnen helpen om extra lang uit de handen van de speurders te blijven. 

Nisrine Zahna Klopjacht

Mario (46)

Bakker Mario uit Houtvenne is dit seizoen de enige kandidaat die zich alleen aan het avontuur waagt. Hij is een echte bourgondiër en staat onder zijn vrienden ook wel bekend als de cowboy van de groep. Extra voordeel: Mario is lid van de Rotary, waardoor hij een uitgebreid netwerk heeft.

Mario klopjacht

Mike (52) & Stef (50)

Sales manager Mike en IT sales consultant Stef zijn al meer dan 20 jaar vrienden. Ze leerden elkaar via hun kinderen kennen en zijn beiden levensgenieters pur sang. Daarom willen ze onderweg vooral genieten, al hopen ze de speurders ook te slim af te zijn en als winnaars weer boven water te komen.

Mike Stef klopjacht

In een extra video leren we de kandidaten nog iets beter kennen. Zo vertelt Marie dat ze geen rem heeft, terwijl Nicolas net wel zijn grenzen kent. ‘Het enige dat heel verschillend is, is onze vent’, lachen zussen Imke en Saar, en Lothar kijkt er al enorm naar uit om samen met zijn mama te verdwijnen. Eén ding staat nu al vast: het is een toffe bende!

Je kijkt ‘Klopjacht’ vanaf zondag 28 augustus op Play4.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '