Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

In totaal zullen er zeven duo's op de vlucht slaan, maar de laatste vier namen zijn nog niet bekend.

Op deze 10 BV’s zullen Laura Tesoro, Jamie-Lee Six en Maarten Cop jagen in ‘Het Jachtseizoen’

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

We vertelden jullie al een maand geleden over het gloednieuwe VTM-programma ‘Het Jachtseizoen’ waarin Laura Tesoro, Jamie-Lee Six en Maarten Cop zullen jagen op andere BV’s. Nu zijn ook de eerste tien namen die op de vlucht zullen slaan bekend!

Bekende Vlamingen die op andere BV’s jagen? Dat lijkt ons een succesformule voor hilarische, spannende en sensationele televisie! In het nieuwe VTM-programma ‘Het Jachtseizoen’ zijn Laura Tesoro, Jamie-Lee Six en Maarten Cop jagers van dienst. En de voortvluchtigen die het kat- en muisspel meespelen? Die zijn nu ook bekend, of toch het grotendeel ervan!

Van Sam Gooris tot Jens Dendoncker

Sam Gooris en Sergio, Sven De Ridder en Gunther Levi, Cathérine Moerkerke en Hannelore Simoens, Guga Baúl en Chris Van Espen en Jens Dendoncker en Jeroen Verdick slaan samen op de vlucht. In totaal zal er op zeven duo’s gejaagd worden, wat wil zeggen dat er nog vier namen bekend gemaakt moeten worden. We zijn benieuwd!

Elke week zal één duo uit een cel ergens in Vlaanderen ontsnappen en moeten zij wegvluchten van het jagende trio. Ze krijgen de kans om op voorhand twee auto’s te regelen om mee mee te liften, maar dat voor maar twintig minuten per wagen. Voor de rest krijgen ze helemaal niets. Ze kunnen zich wel in openbare gebouwen verschuilen, maar hun feloranje overalls mogen ze niet uittrekken. Dat wordt dus nog een uitdaging om uit handen van Laura, Jamie-Lee en Maarten te bljiven. Die hebben namelijk een hightechbusje en GPS-tracker die om de tien minuten de locatie van de boeven doorstuurt. Creatief zijn is de boodschap. En hulp van omstaanders zal ook welkom zijn!

Er is nog geen startdatum aangekondigd voor ‘Het Jachtseizoen’, maar de reeks zou binnenkort al op VTM te zien zijn.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '