Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© SBS

Verder komt de zender met nieuwe reeksen zoals 'Alex Agnew’s Fear Factor' en oude bekenden zoals 'De Allerslimste Mens ter Wereld'.

Play4 komt met gloednieuwe actuashow met Gert Verhulst als presentator

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

We hebben afgelopen zomer een vrij lege tv-gids gehad, maar daar komt binnenkort verandering in! Play4 maakt bekend welke programma’s we zoal mogen verwachten vanaf september en later dit najaar. Zo komt de zender onder andere met een gloednieuwe actuashow met Gert Verhulst als presentator.

Het najaar ziet er op televisievlak al héél goed uit. Play4 maakt bekend welke programma’s we binnenkort zoal mogen verwachten. Zo komt er een twintigste seizoen van ‘De Allerslimste Mens ter Wereld’ en een tweede seizoen van ‘Over De Oceaan’ met als avonturiers Ella Leyers, Annelien Coorevits, Elodie Ouedraogo, Gert Verheyen, James Cooke en Jonas Geirnaert.

Tot dat jubileumseizoen van ‘DSMTW’ krijgen online kijkers trouwens dit jaar eerder toegang. ‘De kijker zal zelf bepalen wanneer hij een aflevering start, daarom brengen we het jubileumseizoen van De Slimste Mens ter Wereld vroeger op de avond op alle platformen’, aldus programmadirecteur Annick Bongers. Elke maandag t.e.m. donderdag kan je vanaf 21u met Erik Van Looy en de BV’s meequizzen.

Ook van ‘James De Musical’, ‘Klopjacht’, ‘The Sky Is The Limit’, ‘Ooit Vrij’, ‘Het Parket’, ‘De Rechtbank’ en ‘Bake Off Vlaanderen’ kunnen we binnenkort nieuwe afleveringen verwachten. Verder komen ook ‘Bake Off Kerst’, ‘Sports Late Night’, ‘UEFA Europa League & UEFA Europa Conference League’, ‘Red Flames’ en ‘REPLAY’ terug. En ook op GoPlay staat ons een leuk tweede seizoen te wachten, namelijk dat van ‘Hacked’!

Maar Play4 komt naast bovenstaande terugkerende programma’s met enkele nieuwigheden. Een overzichtje.

De Tafel van Vier

In de nieuwe dagelijkse live actuashow ‘De Tafel van Vier’ nodigt Gert Verhulst vier gasten uit om het te hebben over actuele zaken zoals de drugsoorlog in Antwerpen en de uithaal van Liliane Saint-Pierre op de opening van de Antwerp Pride. Meteen daarna kunnen we telkens genieten van ‘De Allerslimste Mens ter Wereld’.

Vanaf 5 september elke maandag t.e.m. donderdag om 20u op Play4.

Alex Agnew’s Fear Factor

In deze realityspelshow daagt Alex Agnew zestien onbekende duo’s uit om hun grenzen fysiek en mentaal te verleggen en de confrontatie aan te gaan met hun angsten. Het doel? 30.000 euro winnen! Naast onbekende duo’s doen ook acht bekende gezichten mee, waaronder Dominique Persoone.

Dit najaar te zien op Play4. Een exacte startdatum is nog niet bekend.

Extreme Makeover Vlaanderen

In het Amerikaanse ‘Extreme Makeover Home Edition‘ wordt het huis van een gezin dat zware tegenslag heeft gekend in het leven gerenoveerd. Dat gebeurt samen met een team van experten en de achterban van de desbetreffende familie. En die bouwshow komt nu naar België onder de titel ‘Extreme Makeover Vlaanderen‘. Het programma wordt door niemand minder dan James Cooke gepresenteerd!

Dit najaar te zien op Play4. Een exacte startdatum is nog niet bekend.

Liefdestips Aan Mezelf

In ‘Liefdestips Aan Mezelf’ speelt Gloria Monserez de rol van Olivia, die na het plotse vertrek van haar moeder, verplicht moet intrekken bij haar papa, een talkshowpresentator die zijn gezin kort na Olivia’s geboorte verliet. De enige die Olivia’s gedachten wat kan verzetten is haar crush Max, maar hoe kan ze weten dat het wederzijds is? En dat het ook effectief om liefde gaat? Olivia start als grap een online onderzoek waarbij ze liefdestips verzamelt en uitprobeert, maar hierdoor wordt ze al snel met zichzelf geconfronteerd.

Dit najaar te zien op GoPlay. Een exacte startdatum is nog niet bekend.

Haren

In september opent de nieuwe gevangenis van Haren z’n deuren. In het nieuwe programma ‘Haren’ laten zes mensen van binnen Justitie zich er vier dagen opsluiten met ex-gedetineerden om de werking te testen.

Dit najaar te zien op Play4. Een exacte startdatum is nog niet bekend.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '