Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Morgenavond start het tweede seizoen van 'Regi Academy' op VTM 2 en de lat ligt duidelijk hoger dan ooit.

PREVIEW: 17-jarige Melanie blaast jury omver in nieuw seizoen van ‘Regi Academy’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

DJ en producer Regi Penxten gaat in het tweede seizoen van ‘Regi Academy’ op VTM 2 opnieuw op zoek naar een ruwe diamant die zijn nieuwste single mag inzingen. In de eerste auditieronde wagen zes kandidaten hun kans en zij leggen de lat meteen behoorlijk hoog.

Pauline won vorig jaar overtuigend het eerste seizoen van ‘Regi Academy‘ op VTM 2 met haar unieke stem. Intussen is ze een vaste waarde in team Regi en zette ze het podium al op tal van plaatsen in vuur en vlam. The more the merrier, denkt de 46-jarige dj, want in het tweede seizoen van het succesprogramma gaat Penxten opnieuw op zoek naar een toptalent dat zijn nieuwste schijf zal inzingen. Alles wat de man aanraakt, verandert in goud, dus wees maar zeker dat de deelnemers de talentenjacht serieus nemen, want het is dé springplank naar een succesvolle carrière.

Live finale

Na een grondige selectie mochten de allerbeste kandidaten naar het zonnige Marbella vliegen, waar ze tijdens de auditierondes het beste van zichzelf moeten geven. Wie minstens drie handjes krijgt van de vierkoppige jury mag in de villa blijven en gaat door naar de volgende ronde. Wie de jury bestaande uit Regi, Regi’s rechterhand Lester Williams, de Nederlandse singer-songwriter Jaap Reesema en voormalig K3’tje Kathleen Aerts niet kan overtuigen, vliegt onverbiddelijk huiswaarts.

Anders dan in het vorige seizoen zal de finale dit keer live plaatsvinden in het Sportpaleis tijdens Regi’s show op zaterdag 22 oktober.

Loepzuiver

In de eerste auditieronde zingen zes kandidaten een liedje van Regi: Hanne (16), Nick (24), Charlotte (24), Naomi (18), Arno (22) en Melanie (17). VTM loste een preview van de performance van die laatste, en we krijgen er spontaan kippenvel van! Regi en Jaap zijn na enkele noten al meteen overtuigd, en we snappen volledig waarom. Melanie zingt loepzuiver en haar stem is wonderbaarlijk mooi. Ze weet ook Lester en Kathleen te overtuigen met haar versie van ‘Vechter’ van Regi & Camille Dhont, en krijgt op het einde zelfs een staande ovatie. De toon is gezet!

Je kan morgen, donderdag 18 augustus, om 20u30 naar de eerste aflevering kijken van het tweede seizoen van ‘Regi Academy’ op VTM 2.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '