Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Nieuw in het zevende seizoen van het succesprogramma: de koppels geven samen hun trouwfeest én gaan met z'n allen op huwelijksreis!

TEASER: deze 8 singles stappen in het huwelijksbootje in het nieuwe seizoen van ‘Blind Getrouwd’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Het populaire VTM-programma ‘Blind Getrouwd’ is volgende maand terug voor een zevende seizoen. VTM loste zopas een teaser en laat ons kennismaken met de acht moedige deelnemers die elkaar blind het jawoord zullen geven.

We zeggen het niet graag, maar de grote vakantie begint stilaan op z’n einde te lopen. Niet getreurd, want september betekent ook de start van het nieuwe tv-seizoen en uiteraard mag het razend populaire ‘Blind Getrouwd’ niet ontbreken. VTM loste een teaser waarin we een glimp opvangen van de vijf mannen en drie vrouwen die in het huwelijksbootje stappen zonder dat ze hun toekomstige levensgezel ook maar één keer gezien hebben.

Grootste trouwfeest van Vlaanderen

Het zevende seizoen ziet er trouwens een tikkeltje anders uit dan de voorgaande, want ze gaan dit avontuur dit keer allemaal samen aan! Ze delen de spanning in aanloop naar de bruiloft en de vier koppels geven hun jawoord ook op dezelfde dag, maar elk op een andere locatie. Het trouwfeest nadien wordt epic, want VTM geeft één gigantisch groot trouwfeest voor alle stellen samen. Ook de huwelijksreis is in groepsverband, want ze gaan naar dezelfde bestemming en zullen in hetzelfde resort verblijven. Door deze nieuwigheden voelt het een beetje aan als de Australische versie van ‘Blind Getrouwd’, waar het weleens gebeurt dat een deelnemer verliefd wordt op iemand met wie hij/zij/die initieel niet werd gematcht. We zijn benieuwd bij wie de vonk zal overslaan én of de nieuwe insteek zal zorgen voor drama.

Bruiden en bruidegoms

Maak kennis met de acht deelnemers die deze sprong wagen. Wie met wie een koppel zal vormen, blijft voorlopig nog een goed bewaard geheim. Gokken maar!

Brecht (27) uit Gent

Brecht (27) uit Gent

Brecht (27) uit Gent

Brecht De Geyter is leerkracht biologie en Engels in de tweede graad, en reisbegeleider. Hij omschrijft zichzelf als energiek en sociaal, zo heeft hij allesbehalve een zittend gat en plant hij z’n agenda altijd vol. Verder is hij avontuurlijk en sportief. Hij woont momenteel met een jeugdvriendin in een appartement. Voor hem is ‘Blind Getrouwd’ een serieuze stap, want hij had nog nooit eerder een lange relatie.

Ik ga echt tevreden zijn over het experiment wanneer ik met mijn partner, als we oud zijn, terugkijk op het hele traject en denk: Goh, dat hebben we toch goed gedaan! Zie ons hier nu zitten… Ik heb al veel spannende dingen gedaan, maar dit is echt next level!

Christiaan (28) uit Geel

Christiaan (28) uit Geel

Christiaan (28) uit Geel

Christiaan Graulus is spoedverpleegkundige. Hij woont alleen in een appartement waar hij een bijzondere verzameling heeft van parfumflesjes. Hij is sportief en gaat dan ook drie tot vier keer in de week naar de fitness. Hij houdt ervan om met vrienden iets te gaan drinken of eten, of om samen te gamen. Hij omschrijft zichzelf als avontuurlijk, maar tegelijkertijd ook rustig. Ook Christiaan heeft nog nooit een langdurige relatie gehad.

Op relationeel vlak heb ik nooit de beste voorbeelden gehad wat maakt dat ik daardoor wat onzeker ben. Maar nu is het menens. Ik wil maar één keer trouwen en ik wil dat goed doen. Ik hoop uit de grond van mijn hart dat ik dat kan waarmaken.

Dziubi (29) uit Antwerpen

Dziubi (29) uit Antwerpen

Dziubi (29) uit Antwerpen

Dziubi Steenbergen is Senior research manager. Hij is eigenlijk een Limburger in hart en nieren, maar woont nu alleen in Antwerpen. Hij is sportief: zo loopt, fitnesst en tennist hij. Verder leest hij graag en is muziek belangrijk in z’n leven. Dziubu is ambitieus, maar maakt zeker ook graag tijd vrij voor familie en vrienden. Hij woonde nog nooit eerder met iemand samen en zijn langste relatie duurde negen maanden.

Je leeft zo erg naar dat moment toe. Er is nog zoveel onwetendheid en je hebt zoveel vragen en prikkels… Het is niet te beschrijven hoe ik me voel. Er zijn weinig momenten in mijn leven die dit gevoel van zenuwachtigheid kunnen evenaren. Ik reis supergraag en hoop dat ik met mijn partner de wereld zal kunnen ontdekken.

Florence (29) uit Hoboken

Florence (29) uit Hoboken

Florence (29) uit Hoboken

Florence Vandoorne is spoedverpleegkundige. ​Ze is een harde werker, want ze rijdt zelf ook met de MUG en is vrijwillige hulpverlener bij de brandweer.  Ze omschrijft zichzelf als een lieve, maar pittige vrouw. Zo woont ze in een rijhuis dat ze voor het grootste deel zélf renoveerde. Ze houdt van reizen en dat doet ze het liefst met de rugzak. Deze avontuurlijke dame heeft een vlotte babbel, maar vindt het toch moeilijk om de eerste stap te zetten.

Stel je voor dat het goed zit en blijft duren… Dát zou leuk zijn. Ik ben er ook zo klaar voor! Ik heb vertrouwen in de experten en zal mijn uiterste best doen om dit te doen slagen. Ik ben zó benieuwd!

Jana (29) uit Lokeren

Jana (29) uit Lokeren

Jana (29) uit Lokeren

Jana De Bosscher is kleuterjuf. Ze woont samen met haar twee katten. Ze houdt enorm van sporten. Familie en vrienden zijn voor haar het belangrijkste in de wereld. Ze zet graag een stapje in de wereld, maar geniet ook van een avondje op de bank met haar huisdiertjes. Jana is niet op haar mondje gevallen. Ze is een open boek en zegt waar het op staat, maar heeft tegelijkertijd een klein hartje.

Mijn toekomstige moet niet alleen mijn lief zijn, maar ook mijn beste vriend aan wie ik alles kan zeggen. Mijn partner in crime waarmee je de domste dingen eerst kunt doen. Ik hoop dat ik snel de spontane Jana kan tonen en dat we er samen een mooi verhaal van kunnen maken.

Jiri (35) uit Malle

Jiri (35) uit Malle

Jiri (35) uit Malle

Jiri Punt is inspecteur bij de Federale Wegpolitie. In z’n job moet hij hard zijn, maar in zijn vrije tijd is hij heel zacht en een enorme gevoelsmens. Hij staat altijd klaar voor vrienden en familie. Hij houdt van wandelingen in de natuur en woont dan ook in een zelf verbouwd huis op het platteland. Verder reist hij graag, en dat doe hij het liefst met de rugzak. Hij is anderhalf jaar single na een relatie van 17 jaar.

Ik werk graag, maar leef nog liever en ik ga genieten van de momenten die er nu zijn en niet te hard vooruit lopen. Gezien mijn vorige lange relatie heb ik niet veel ervaring met daten en ik leg mijn lot dan ook graag in de handen van de experten. Want als ik me ergens voor inzet, is dat met volle overtuiging.

Joren (36) uit Lennik

Joren (36) uit Lennik

Joren (36) uit Lennik

Joren Dumont is Field Sales Manager. Hij is een echte levensgeieter die je altijd plezier kan doen met lekker eten en een goed glas wijn. In zijn mancave heeft hij dan ook een verzameling wijnflessen. Hij is heel sociaal en omringt zich graag met z’n vrienden. Daarnaast is hij gek op z’n petekindjes. Hij woont in het huis van zijn grootouders dat hij volledig liet renoveren. Na een relatie van anderhalf jaar, is hij nu al 2,5 jaar single.

Ik heb al goed van het leven kunnen genieten en al wat carrière kunnen maken. Nu ben ik klaar voor de volgende stap. Ik ben nooit de grootste dater geweest en ben totaal niet het type man die zomaar op iemand durft af te stappen. Maar ik hoop dat ik met mijn partner het leven mag degusteren zoals een goede fles wijn… en die worden alleen maar beter met de jaren.

Lien (30) uit Aarschot

Lien (30) uit Aarschot

Lien (30) uit Aarschot

Lien Opdebeeck is zelfstandige zaakvoerster van een koffie- en theebar. Ze erfde het huis van haar grootouders en renoveerde het samen met haar vader met wie ze een bijzondere band heeft. Haar huisgenoot is Balou, een golden retriever van drie jaar. Ze houdt van actie zoals skydiven en bungeejumpen. Haar vrienden zijn bijna allemaal gesetteld en ook Lien droomt van een warm nestje. Ze is twee jaar single na een relatie van een half jaar.

Ik hoop dat mijn toekomstige match een hondenvriend en een lieve, harde werker is, die een goede band heeft met zijn familie. Ik sta te popelen om aan dit avontuur te beginnen!

Het nieuwe seizoen van ‘Blind Getrouwd’ gaat van start in september. Wanneer precies, is voorlopig niet bekend, maar we houden je op de hoogte.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '