Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Ze deelt ook enkele gedubde scènes uit de Franstalige versie van de telenovelle.

Tinne Oltmans verklapt wanneer we weer naar ‘Lisa’ kunnen kijken

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Oké oké, we vinden het superjammer dat de zomervakantie steeds korter wordt, maar anderzijds betekent dat wel dat er eindelijk weer wat te zien valt op televisie. Ook de ‘Lisa’-fans kunnen op beide oren slapen, want Tinne Oltmans (29) kondigde op Instagram aan dat de telenovelle héél binnenkort terugkeert.

Het is al van begin juni geleden dat de razend spannende seizoensfinale van ‘Lisa’ werd uitgezonden. Dat derde seizoen eindigde met liefdesverklaringen én een cliffhanger vanjewelste, want Lisa en Jonas stapten (eindelijk!) in het huwelijksbootje, maar niet veel later maakte Katia een ernstige val nadat ze een aanvaring had met Gert. Of Katia die val zal overleven komen we pas in het vierde seizoen te weten, en daar hoeven we niet lang meer op te wachten. Tinne ‘Lisa’ Oltmans kondigde op Instagram namelijk aan dat de telenovelle binnenkort terugkeert naar VTM.

Gedubde versie

Om te vieren dat de reeks nu ook in Frankrijk wordt uitgezonden als ‘Lisa: un nouveau destin’ deelde de actrice enkele behind the scenes-beelden én een hilarisch filmpje waarin een aantal Franstalige scènes te zien zijn. Het is namelijk even, euhm, wennen aan de gedubde versie van de telenovelle. ‘Lisa throwback omdat we vanaf vandaag in Frankrijk worden uitgezonden’, schrijft Tinne enthousiast. ‘Lisa’ is namelijk de eerste Vlaamse telenovelle die in Frankrijk uitgezonden wordt.

De actrice sluit de caption nog af met goed nieuws voor de Vlaamse fans van de reeks: ‘Vanaf september uiteraard terug op VTM.’ Dat betekent dus dat we niet al te lang meer hoeven te wachten op het vervolg van de reeks. De exacte datum verklapte ze nog niet, maar wij hopen stiekem dat we begin september naar nieuwe ‘Lisa’-afleveringen kunnen kijken. Keep you posted!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '