Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© 20th Century Fox/Skyline Entertainment/Lionsgate

Van 'A Simple Favor' over 'Bohemian Rhapsody' tot 'F.C. De Kampioenen 3'!

OVERZICHT: 7 films waarmee je deze week voor de buis kruipt

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

De hitte is ondraaglijk, maar gelukkig kunnen we overdag afkoelen met zwemmen en ’s avonds voor de tv! Van ‘A Simple Favor’ over ‘Bohemian Rhapsody’ tot ‘F.C. De Kampioenen 3’: deze films wil je deze week niet missen tijdens je momentje verfrissing.

Captain Fantastic

Ben Cash woont met z’n vrouw en hun zes kinderen in de wildernis van de staat Washington, geïsoleerd van de maatschappij. Ze voeden hun kinderen op om kritisch te denken, atletisch te zijn en te kunnen overleven zonder technologie. Maar wanneer Leslie door een nare ziekte komt te overlijden, moet hij zijn kinderen voor de allereerste keer meenemen naar de bewoonde wereld om haar begrafenis te kunnen bijwonen.

Donderdag 18 augustus om 22u30 op Canvas.

© Entertainment One

A Simple Favor

Single mama en vlogger Stephanie raakt op een dag bevriend met een andere moeder Emily. Wanneer die op een dag verdwijnt, besluit Stephanie zelf op onderzoek uit te gaan.

Vrijdag 19 augustus om 20u30 op VTM 2.

© Lionsgate

Wonder

August Pullman is geboren met afwijkingen aan zijn gezicht waardoor hij nooit naar een gewone school is gegaan. Tot nu... Wanneer hij voor het eerst voet in groep 5 zet, verandert August in een onwaarschijnlijke held. Terwijl zijn familie en nieuwe klasgenoten worstelen met gevoelens van medeleven en acceptatie, zal de buitengewone reis van Auggie bewijzen dat je niet onopgemerkt kan blijven als je bent geboren om op te vallen.

Vrijdag 19 augustus om 20u35 op VTM 3.

© Lionsgate

Erin Brockovich

Na een auto-ongeluk waarbij Erin Brockovich nochtans geen schuld treft, smeekt ze haar advocaat Ed Masry om haar in dienst te nemen bij zijn advocatenkantoor. Erin stuit op een aantal medische dossiers die in onroerendgoeddossiers zijn geplaatst. Ze overtuigt Ed om haar op onderzoek uit te laten gaan. Dan ontdekt ze een dekmantel waarbij verontreinigd water in een lokale gemeenschap de bewoners ziek maakt.

Vrijdag 19 augustus om 22u35 op VTM 3.

© Universal Pictures

Jackie

Na de moord op haar man is Jackie Kennedy getraumatiseerd en verdrietig. Maar ze moet hun twee jonge kinderen troosten, het huis verlaten dat ze zorgvuldig heeft gerestaureerd en de begrafenis van haar man regelen. Jackie beseft al snel dat de komende zeven dagen zullen bepalen hoe de geschiedenis de erfenis van haar man zal bepalen – en hoe zij zelf zal worden herinnerd.

Vrijdag 19 augustus om 23u15 op Canvas.

© Fox Searchlight Pictures

Bohemian Rhapsody

In ‘Bohemian Rhapsody’ volgen we het verhaal van Queens zanger Freddie Mercury, de zanger die stereotypen tartte en een van de meeste geliefde entertainers ter wereld werd.

Zaterdag 20 augustus om 20u35 op Play4.

© 20th Century Fox

F.C. De Kampioenen 3: Forever

De Kampioenen trekken naar Zuid-Afrika en gaan er met Boma op zoek naar jong voetbaltalent om de club van de ondergang te redden. Maar dat gaat gemakkelijker gezegd dan gedaan.

Zondag 21 augustus om 20u45 op Eén.

© Skyline Entertainment

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '