Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Met onder anderen 'To All The Boys'-actrice Emilija Baranac en 'The 100'-acteur Richard Harmon!

TRAILER: serie ‘Fakes’ over twee tieners die fake ID-imperium bouwen wordt jouw nieuwe verslaving

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Netflix lanceert de ene trailer na de andere momenteel. We krijgen binnenkort niet enkel ‘Love in the Villa‘ en ‘Do Revenge‘ te zien, maar ook de nieuwe serie ‘Fakes’ staat op de planning. Daarin bouwen twee tieners een fake ID-imperium, en dat zorgt voor hilariteit maar ook gevaar.

In dit komische drama bouwen twee beste vriendinnen, Zoe en Rebecca, per ongeluk een van de grootste fake ID-imperiums in Noord-Amerika, en verliezen ze het ook weer. Ze verhuizen naar een penthouse in het centrum, hebben zoveel geld dat ze niet weten wat ze ermee moeten doen, en worden dan overvallen door de FBI. Een van hen gaat naar de gevangenis, de andere niet.

De serie bestaat uit tien afleveringen. De cast bestaat uit onder anderen ‘To All The Boys’-actrice Emilija Baranac, ‘DC’s Legends of Tomorrow’-actrice Jennifer Tong en ‘The 100’-acteur Richard Harmon! We zien ‘Fakes’ vanaf 2 september op Netflix!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '