Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

'Teen Wolf'-actrice Arden Cho kruipt in de huid van een ambitieuze advocate.

TRAILER: drama in de liefde én op de werkvloer in bingewatchwaardige serie ‘Partner Track’

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Drama op de werkvloer, drama in de liefde, killer outfits en een jaloersmakende vriendschap: binnenkort kan je op Netflix een gloednieuwe serie kijken die een heleboel bingewatchwaardige ingrediënten bevat. De trailer van ‘Partner Track’ doet ons alleszins nu al uitkijken naar een weekendje bingen.

Netflix voegt binnenkort een nieuwe serie aan het lijstje van reeksen à la ‘The Lincoln Lawyer’ en ‘Suits’ toe. Het 10-delige ‘Partner Track’ is gebaseerd op het gelijknamige boek van Helen Wan en volgt Ingrid Yun (gespeeld door ‘Teen Wolf’-actrice Arden Cho), een ambitieuze advocate. Ze wil uitblinken bij Parsons Valentine, en droomt ervan om ooit mede-eigenaar van het advocatenkantoor te worden. Met de steun van haar beste vrienden probeert ze die droom na te jagen, maar ze is – terecht! – niet van plan om daarvoor tegen haar principes in te gaan, met alle (hilarische) gevolgen van dien.

Glazen plafond

De trailer belooft nu al dat ‘Partner Track’ onze nieuwste verslaving wordt. Ingrid belandt namelijk al vrij snel in een driehoeksverhouding die haar in een moeilijk parket brengt en haar droom op de proef stelt. Gelukkig weten haar beste vrienden altijd raad, en doet ze er met behulp van hen alles aan om het glazen plafond te doorbreken. ‘Het is moordend, maar ik ben er bijna’, horen we Ingrid zeggen. Liefde, drama, killer outfits, vriendschap, strong and independent women, en nog meer drama: we weten nu al dat we helemaal hooked zullen zijn aan de serie!

Naast Arden Cho duiken nog een heleboel andere bekende gezichten op in de reeks, waaronder Nolan Gerard Funk (‘Glee’), Dominic Sherwood (‘Shadowhunters’), Alexandra Turshen (‘Boy Meets Girl’), Rob Heaps (‘Good Girls’) en Matthew Rauch (‘Banshee’).

‘Partner Track’ verschijnt op 26 augustus op Netflix.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Meer veelbelovende trailers:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '