Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

We zien ook een knappe Indische jongen - misschien wel een nieuwe love interest? - in de trailer opduiken.

TRAILER: Devi en Paxton vormen officieel een koppel in het derde seizoen van ‘Never Have I Ever’

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Het is binnenkort zover! Het derde seizoen van ‘Never Have I Ever’ komt eraan, en aan de officiële trailer die Netflix pas loste te zien, beloven die nieuwe afleveringen veel goeds. Devi en Paxton vormen eindelijk een koppel en zijn niet bang om dat te tonen.

In het tweede seizoen van ‘Never Have I Ever’ kon Devi niet kiezen tussen haar rivaal Ben en de knappe en populaire Paxton, waardoor ze besloot om hen beiden te daten. Wanneer de twee mannen daarachter kwamen, eindigde ze uiteraard zonder vriendje.

Paxton wist haar te vergeven, maar wilde geen affectie in het openbaar tonen aangezien zij hem had vernederd. Maar wanneer hij haar niet meevroeg naar het bal, en haar zelfs afwees toen zij het vroeg, zette ze er een punt achter. Maar Paxton bedacht zich en ging achter haar aan. Nadat hij haar per ongeluk met zijn auto omver reed, had Devi aan het einde van seizoen twee eindelijk officieel een vriendje.

En die relatie ontdekken de twee tieners verder in seizoen drie. In de officiële trailer die Netflix woensdagavond de wereld instuurde zien we hoe Devi en Paxton hand in hand het schoolgebouw binnenwandelen en hun relatie zo echt voor iedereen officieel maken.

Onzeker

Maar met populariteit komt ook haat, en dat zal Devi geweten hebben. Terwijl zij vroeger jaloers was op anderen, zijn anderen nu jaloers op haar. ‘Het debuut van Daxton was onwerkelijk. Jouw sociale status is zo hard gestegen dat mensen jou nu haten’, horen we Eleanor in de trailer zeggen tegen haar vriendin.

Mensen speculeren dan ook volop waarom Paxton voor haar heeft gekozen. Dat ze stervende is of dat ze een grote slet is, zijn dan ook de twee ‘logische’ redenen die haar klasgenootjes kunnen bedenken. Dit maakt Devi onzeker en zorgt ook voor problemen in haar nieuwe relatie... Gelukkig kan ze rekenen op haar vriendinnen en zelfs het advies van ex Ben. Tenslotte zien we ook nog een knappe Indische jongen – misschien wel een nieuwe love interest? – in de trailer opduiken. Dat belooft!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het derde seizoen van ‘Never Have I Ever’ is vanaf 12 augustus te streamen via Netflix.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '