Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

De reacties op de trailer zijn alvast lovend!

TRAILER: pastelkleuren, girlpower en wraak in de nieuwe Netflixfilm ‘Do Revenge’

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Netflix komt in september met een nieuwe donkere komedie waarin ‘Riverdale’-actrice Camila Mendes en ‘Stranger Things’-actrice Maya Hawke de hoofdrol spelen. Er was al een korte teaser de wereld ingestuurd voor ‘Do Revenge’ en nu is er ook een officiële trailer die veel goeds belooft.

In ‘Do Revenge’ zit it-girl Drea (Camila Mendes) op het hoogtepunt van haar middelbare schoolcarrière, maar wanneer haar sekstape gelekt wordt, waarschijnlijk door haar lief en koning van de school Max (Austin Abrams), komt haar hele leven op z’n kop te staan.

Eleanor (Maya Hawke) is een awkward nieuwe student die ontdekt dat ook haar oude pestkop, Carissa (Ava Capri) die op haar dertiende een gerucht over Eleanor verspreidde op zomerkamp, op haar nieuwe school zit. Wanneer Drea en Eleanor elkaar toevallig leren kennen, ontdekken ze dat ze één ding gemeenschappelijk hebben: ze zinnen beiden op wraak. Dus sluiten ze een onwaarschijnlijke en geheime vriendschap om wraak te nemen op elkaars kwelgeesten.

In de trailer die Netflix de wereld heeft ingestuurd, waarin trouwens het liedje ‘Dumb Dumb’ van Mazie te horen is, zien we niet alleen voor wraak, maar ook girlpower en pastelkleuren (love!). Eleanor krijgt een make-over zodat ze zich in de kringen van Max kan begeven, en Drea zoekt contact met Carissa. Volgens Drea is het gemakkelijker om meisjes te ruïneren dan jongens.

Lovende reacties

Naast Camila Mendes, Maya Hawke, Ava Capri en Austin Abrams zien we acteurs zoals Jonathan Daviss, Paris Berelc, Alisha Boe en Sophie Turner. We zijn benieuwd hoe het plannetje van Drea en Eleanor zal uitdraaien... We ontdekken het op 16 september!

De reacties op de trailer zijn alvast lovend. ‘Dit ziet er echt fab uit!’, ‘De cast alleen al zorgt ervoor dat ik ‘m wil zien, maar het ziet ernaar uit dat de film ook best goed zou kunnen zijn’, ‘Ik ben zo enthousiast over Camila Mendes x Maya Hawke!’ staat er in de comments op YouTube te lezen.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '