Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

We zien talenten ook talenten zoals Austin Abrams,, Jonathan Daviss en Sophie Turner.

TEASER: Camila Mendes en Maya Hawke nemen samen wraak in ‘Do Revenge’

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Steek twee actrices uit onze favoriete series samen in een nieuwe film en we zullen de titel gegarandeerd aan ons kijklijstje toevoegen. Er is dan ook goed nieuws voor de fans van Camila Mendes en Maya Hawke. De ‘Riverdale’-actrice en de ‘Stranger Things’-actrice nemen samen wraak in de nieuwe Netflixfilm ‘Do Revenge’.

In ‘Do Revenge’ zit it-girl Drea (Camila Mendes) op het hoogtepunt van haar middelbare schoolcarrière, maar wanneer haar sekstape gelekt wordt, waarschijnlijk door haar lief en koning van de school Max (Austin Abrams), komt haar hele leven op z’n kop te staan.

Eleanor (Maya Hawke) is een awkward nieuwe student die ontdekt dat ook haar oude pestkop, Carissa (Ava Capri) die op haar dertiende een gerucht over Eleanor verspreidde op zomerkamp, op haar nieuwe school zit. Wanneer Drea en Eleanor elkaar ontmoeten op tenniskamp, sluiten ze een onwaarschijnlijke en geheime vriendschap om wraak te nemen op elkaars kwelgeesten.

Bekende talenten

Netflix heeft nu een teaser gelost op YouTube voor de highschoolprent over wraak, en die belooft veel goeds. We zien bekende talenten zoals Camila Mendes en Maya Hawke, maar ook anderen zoals ‘Dash & Lily’-acteur Austin Abrams, ‘Love, Victor’-actrice Ava Capri, ’13 Reasons Why’-actrice Alisha Boe, ‘Outer Banks’-acteur Jonathan Daviss en ‘Game of Thrones’-actrice Sophie Turner.

‘Do Revenge’ zou vanaf 16 september op Netflix staan. Een officiële trailer mogen we binnenkort verwachten.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '