Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix/Hulu

Van het derde seizoen van 'Never Have I Ever' en 'Locke & Key' tot het nieuwe 'Prey'.

OVERZICHT: deze films en series wil je in de maand augustus streamen

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Het is augustus! En naast een heleboel films in de bioscoop worden er ook aan de streamingdiensten heel wat nieuwe titels toegevoegd. Wij kozen onze favorieten van Netflix, Disney+, Prime Video en Streamz(+) uit.

Wedding Season

Onder druk van hun ouders om echtgenoten te vinden, doen Asha en Ravi tijdens een zomer vol bruiloften alsof ze daten. Maar wanneer ze gevoelens voor elkaar krijgen, loopt hun plannetje mis.

Vanaf 4 augustus op Netflix.

trailer

The Sandman

Na jaren van gevangenschap begint Morpheus – de koning van dromen – aan een reis door werelden om te vinden wat van hem is gestolen en om zijn macht te herstellen.

Vanaf 5 augustus op Netflix.

trailer

Prey

De jonge vrouw Naru is ervan overtuigd dat ze net zo vaardig is als de andere jonge jagers, en gaat op pad om haar volk te beschermen wanneer haar Comanchekamp wordt bedreigd. Gewapend met de meest primitieve wapens besluipt Naru haar prooi, dat een hoogontwikkeld buitenaards roofdier blijkt te zijn met een technisch geavanceerd arsenaal. Dit resulteert in een wrede en angstaanjagende krachtmeting tussen de twee tegenstanders.

Vanaf 6 augustus op Disney+.

trailer

Instant Dream Home

Een team van snelle renoveerders neemt grote risico’s en maakt nauwgezette plannen om de huizen van gezinnen in slechts twaalf uur van boven naar beneden te transformeren.

Vanaf 10 augustus op Netflix.

trailer

I Am Groot

Vijf originele shorts met verschillende nieuwe en ongewone personages waarin ieders favoriete boompje, Baby Groot, de hoofdrol speelt. We zien hoe hij zijn gloriedagen verkent en de problemen waarin hij terechtkomt terwijl hij opgroeit tussen de sterren.

Vanaf 10 augustus op Disney+.

trailer

Locke & Key – seizoen 3

In dit laatste seizoen van de serie, ontdekt de Locke-familie meer magie, maar moeten ze het ook opnemen tegen een demonische nieuwe vijand die de sleutels in handen wil krijgen.

Vanaf 10 augustus op Netflix.

trailer

Day Shift

Een hardwerkende vader wil gewoon een goed leven aan zijn gevatte dochter bieden. Zijn alledaagse schoonmaakbaan in het zwembad is slechts een dekmantel voor zijn echte bron van inkomsten: jagen en doden van vampiers.

Vanaf 12 augustus op Netflix.

trailer

Never Have I Ever – seizoen 3

Devi en Paxton ontdekken hun relatie verder in seizoen drie. Maar met populariteit komt ook haat, en dat zal Devi geweten hebben. Terwijl zij vroeger jaloers was op anderen, zijn anderen nu jaloers op haar. Mensen speculeren dan ook volop waarom Paxton voor haar heeft gekozen. Dat ze stervende is of dat ze een grote slet is, zijn dan ook de twee ‘logische’ redenen die haar klasgenootjes kunnen bedenken. Dit maakt Devi onzeker en zorgt ook voor problemen in haar nieuwe relatie... Gelukkig kan ze rekenen op haar vriendinnen!

Vanaf 12 augustus op Netflix.

trailer

A League Of Their Own

In ‘A League Of Their Own’ wordt het verhaal verteld van een hele generatie vrouwen die ervan droomden professioneel honkbal te spelen, zowel binnen als buiten de AAGPBL. De show volgt Carson en Max en een nieuw ensemble van scherpe en hilarische personages terwijl ze hun weg banen naar het veld, terwijl ze hun teams en zichzelf vinden.

Vanaf 12 augustus op Prime Video.

trailer

Chasing Beauty

In deze vijfdelige documentaire krijgen we een unieke blik in de wereld van plastische chirurgie. We volgen negen jonge vrouwen en mannen waaronder dj en zangeres Anouk Matton, realityster Yasmine Pieraerds en pornoactrice Jada Sparks.

Vanaf 12 augustus op Streamz.

Trailer

Look Both Ways

Op de avond van haar afstuderen, wordt Natalie’s leven gesplitst in twee paralelle realiteiten nadat ze een zwangerschapstest doet. Hoe zal haar leven eruitzien als de test negatief is en hoe zal het eruitzien als het positief is?

Vanaf 17 augustus op Netflix.

trailer

Victoria’s Secret: Angels & Demons

Deze driedelige docuserie vertelt het verhaal van de populaire lingeriefranchise vanaf het begin als klein postordermerk tot aan de opkomst als een wereldwijde speler. Het belicht ook de implosie te midden van beschuldigingen van intimidatie aan de top van het bedrijf, toxiciteit op de werkplek, seksisme en financiële problemen.

Vanaf 17 augustus op Streamz(+).​

trailer

Ghostbusters: Afterlife

Trevor en Phoebe verhuizen met hun alleenstaande moeder naar het enige wat ze nog hebben: het huis van hun opa in een klein stadje. Ze ontdekken dat ze via hun opa een connectie hebben met de originele Ghostbusters.

Vanaf 17 augustus 2022 op Streamz+

trailer

She-Hulk: Attorney at Law

Jennifer Walters aka She-Hulk is een advocate, heeft goede vrienden en is de nicht van Bruce Banner aka de Hulk. Net zoals bij Hulk wordt haar transformatie volgens Bruce Banner getriggerd door woede en angst, dus moet ze het zien onder controle te leren krijgen.

Vanaf 17 augustus op Disney+.

trailer

Echoes

De identieke tweeling Leni en Gina hebben sinds hun kindertijd in het geheim van leven gewisseld. Maar hun wereld komt op z’n kop te staan als een van de zussen vermist raakt.

Vanaf 19 augustus op Netflix.

trailer

Making The Cut

Heidi Klum en Tim Gunn gaan in het derde seizoen van ‘Making The Cut’ opnieuw op zoek naar het volgende grote modemerk. We ontmoeten een groep van tien ondernemers en ontwerpers van over de hele wereld die hun merken tot het volgende niveau willen brengen. De winnaar wint een miljoen euro om in z’n zaak te investeren én een mentorschap met Amazon Fashion.

Vanaf 19 augustus op Prime Video.

trailer

House of the Dragon

House Targaryen begint aan een heuse machtstrijd. Koning Viserys Targaryen kiest namelijk zijn oudste dochter Rhaenyra als opvolger. Maar de aanspraak op de IJzeren Troon wordt uitgedaagd, wat leidt tot een bloedige oorlog, de Dans van de Draken, die Westeros dreigt te verscheuren.

Vanaf 22 augustus op Streamz.

trailer

Star Struck

Jessie werkt in de bioscoop en als kinderoppas. Wanneer ze op oudejaarsavond een dronken onenightstand beleeft, wordt het veel gecompliceerder voor haar wanneer ze ontdekt dat ze naar bed is geweest met een beroemde filmster.

Vanaf 24 augustus in boxset op Streamz en Streamz+

trailer

Me Time

Wanneer een thuisblijvende vader voor het eerst in jaren tijd heeft voor zichzelf terwijl zijn vrouw en kinderen weg zijn, maakt hij opnieuw contact met zijn voormalige beste vriend voor een wild weekend dat zijn leven op zijn kop zet.

Vanaf 26 augustus op Netflix.

trailer

Samaritan

Twintig jaar geleden werd de superkrachtige burgerwacht van Granite City, Samaritan, dood verklaard na een vurig gevecht met zijn rivaal, Nemesis. De meesten geloven dat Samaritaan echt dood is, maar sommigen zoals de dertienjarige Sam Cleary, hebben hoop dat hij nog leeft. Hij vermoedt dan ook dat zijn mysterieuze buurman Mr. Smith de legende is die zich verbergt in het zicht. Nu de misdaad in de stad toeneemt, doet Sam er alles aan om zijn buurman uit zijn schuilplaats te lokken.

Vanaf 26 augustus op Prime Video.

trailer

Partner Track

Ingrid Yun doet er alles aan om partner te worden bij een elitair advocatenkantoor in New York City, dat terwijl ze vasthoudt aan haar principes én haar romantisch leven, vriendschappen en verwachtingen van familie onderhoudt.

Binnenkort op Netflix.

trailer

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '