Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

De titel belooft veel goeds! 🤑

Dankzij survivalprogramma ‘Million Dollar Island’ maak je kans op één miljoen euro, en VTM 2 zoekt nog kandidaten

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

‘Million Dollar Island’... Als dat geen aanlokkelijke titel is voor een realityprogramma weten wij het ook niet meer! En het beste nieuws is: de reeks, die al in Nederland te zien is, komt ook met een Vlaamse versie naar VTM 2 én de zender is nog volop op zoek naar kandidaten. Inschrijven maar!

‘100 wildvreemden, 1 onbewoond eiland en 1 miljoen aan prijzengeld. Dat zijn de ingrediënten van het next level survivalprogramma “Million Dollar Island”‘, staat er in het persbericht te lezen. VTM stuurt honderd deelnemers naar een onbewoond eiland waar ze moeten zien te overleven. Elk starten ze met een polsbandje dat 10.000 euro waard is. Door spellen te spelen, kunnen ze hun polsbandje verliezen of de polsbandjes van een andere kandidaten winnen.

En het is ook belangrijk dat je vrienden maakt op het eiland, want deelnemers die opgeven moeten hun polsbandjes aan iemand geven die wel doorzet. Hoe meer vrienden, hoe meer kans op polsbandjes dus! In de finale kunnen de drie overgebleven finalisten hun verzamelde bandjes proberen om te zetten in geld. Dat klinkt intens, maar ook héél cool!

Er zijn wel enkele voorwaarden aan je deelname verbonden: zo ben je minstens achttien jaar en vrij tussen 1 november en Kerstmis. Hoe schrijf je je in? Dat kan via deze pagina. Voeg zeker een foto van jezelf toe én maak een filmpje van maximum een minuut waarin je vertelt waarom ze jou moeten selecteren.

Wie weet zien we je binnenkort op ons tv-scherm verschijnen! De opnames vinden dit najaar plaats. ‘Million Dollar Island’ zal ergens in 2023 te zien zijn op VTM 2.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '