Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Warner Bros./SBS/VRT

Of toch liever een film zoals 'Miss Peregrine's Home for Peculiar Children' of 'A Cinderella Story'?

Van ‘Het beste bod’ tot ‘Kampioen zijn blijft plezant’: dit wil je deze week niet missen op tv

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Niet veel op de planning staan deze week? Zoek dan de ontspanning op met ‘Het beste bod’ of ‘Kampioen zijn blijft plezant. Deze titels wil je deze week niet missen op tv!

Het beste bod

Zes specialisten en zes bekende Vlamingen nemen het tegen elkaar op en gaan op zoek naar leuke voorwerpen, verborgen schatten en vergeten pareltjes op de Vlaamse rommelmarkten.  Ze moeten de verkoper proberen te overtuigen met hun beste bod. Maar niet voordat het voorwerp geschat wordt door een professionele schatter.

Vanaf 1 augustus elke maandag t.e.m. donderdag om 20u45 op Play4.

© SBS

A Cinderella Story

Weeskind Sam Montgomery wordt na de dood van haar vader uitgebuit door haar kwaadaardige stiefmoeder. Maar gelukkig heeft Sam iets om naar uit te kijken: het halloweenfeest waar ze eindelijk haar internetvriend zal ontmoeten.

Donderdag 4 augustus om 20u30 op Play5.

© Warner Bros.

Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children

De dood van Jakes grootvader Abe leidt hem naar een mysterieuze magische plek: mevrouw Peregrine’s huis voor bijzondere kinderen. Maar gevaar ligt op de loer. Het is aan Jake om zichzelf en zijn nieuwe vrienden te redden van hun vijanden.

Vrijdag 5 augustus om 21u45 op VTM.

© 20th Century Fox

Walk of Shame

Nadat een auditie voor haar droombaan als nieuwsanker foutloopt, gaat Meghan feesten en wordt ze wakker in het bed van een vreemde. Wanneer haar agent haar telefonisch vertelt dat de job toch voor haar is als ze de stad voor 17 uur kan bereiken, begint ze zonder geld, telefoon of transport in een onbekend gebied aan het avontuur van haar leven.

Vrijdag 5 augustus om 22u10 op VTM 3.

© Focus world

Monster Trucks

Op zoek naar een manier om weg te komen uit het leven en de stad waarin hij geboren is, bouwt Tripp een monstertruck met onderdelen van afgedankte auto’s. Wanneer een wezen met een liefde voor olie en een talent voor snelheid in zijn leven komt, heeft Tripp misschien wel de sleutel gevonden om de stad uit te komen.

Zaterdag 6 augustus om 18u50 op VTM 3.

© Paramount

The Call of the Wild

Bucks rustige leventje komt plotseling op zijn kop te staan wanneer hij van zijn thuis in Californië wordt weggerukt. Hij komt in de woeste natuur van de Yukon in Canada terecht tijdens de Goudkoorts van eind 19de eeuw. Hij wordt lid van een postbezorgingshondenteam, en vindt daarmee zijn roeping in het leven.

Zaterdag 6 augustus om 20u25 op VTM.

© 20th Century Studios

Rampage: Big Meets Bigger

Primatoloog Davis Okoye heeft een speciale band met George, een buitengewoon intelligente zilverruggorilla die al sinds zijn geboorte onder Davis’ hoede is. Wanneer een malafide genetisch experiment misgaat, worden George, een wolf en een reptiel monsterlijk groot. Terwijl de gemuteerde beesten op vernietiging uit zijn, probeert Davis een ​​tegengif te vinden en een wereldwijde catastrofe te voorkomen.

Zaterdag 6 augustus om 20u35 op Play4.

© Warner Bros.

The Mountain Between Us

Twee vreemden stranden op een berg nadat hun vliegtuig is gecrasht. Ze moeten samenwerken om de extreme natuurelementen te overleven.

Zaterdag 6 augustus om 22u20 op VTM.

© 20th Century Fox

Kampioen zijn blijft plezant

De Kampioenen worden uitgenodigd door een oude vriend van voorzitter Boma voor een vriendschappelijke wedstrijd in het zuiden van Frankrijk. Wat een leuke reis moest worden, loopt echter verkeerd met Fernand Costermans als reisleider...

Zondag 7 augustus om 20u45 op Eén.

© VRT

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '