Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

VTM trakteert meteen op een dubbelaflevering!

Op deze datum gaat het nieuwe seizoen van ‘Familie’ van start

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

‘Familie’-fans, zet jullie schrap! VTM kondigde zonet namelijk aan wanneer het nieuwe seizoen van start gaat én liet ook meteen weten dat je je aan een dubbele dosis drama mag verwachten, want er staat meteen een dubbelaflevering op het programma. Spanneeeeend!

‘Familie’ zal er binnenkort iets anders uitzien, of beter gezegd: klinken, want niemand minder dan Camille zong een nieuwe generiek in voor de soap. Die eindigde vlak voor de zomervakantie met niet één, niet twee, maar drie (!) razend spannende cliffhangers. Véronique kon het gevecht tussen Lars en zijn halfbroer Koen op het nippertje ontwijken, maar reed daarna het water in; Niko werd KO geslagen door zijn minnares Sam en in de rolstoel van Quinten werd op de luchthaven drugs gevonden...

Eerste beelden

Overleeft Véronique haar crash? Hoe loopt het drama af tussen Lars en Koen? Zal Niko wel weer opstaan? En wat staat Quinten te wachten? Op die prangende vragen krijgen we binnenkort ein-de-lijk een antwoord, want VTM laat weten dat seizoen 32 eind augustus al van start gaat! De zender brengt ons met de eerste beelden nu al in spanning, want daarin is te zien dat Quinten in de gevangenis zit. Oh ooow!

Wie zijn geheugen nog eens wil opfrissen voordat het nieuwe seizoen van start gaat, kan op zaterdag 27 augustus om 17u50 op VTM nog eens naar de seizoensfinale kijken. De dubbelaflevering staat gepland op maandag 29 augustus om 20u.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '