Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

In een recent interview vertelde de actrice meer over wat zij hoopt dat haar personage nog te wachten staat.

‘You’: Jenna Ortega weerlegt populaire fantheorie over haar personage Ellie

Na het tweede seizoen van ‘You’ vroeg iedereen zich voornamelijk af wie die mysterieuze vrouw op het einde was, maar wat met de arme 15-jarige Ellie die door de schuld van Love Quinn alleen achterblijft? Ook over haar personage gaan er heel wat theorieën rond en daar heeft Jenna Ortega, die de rol van Ellie speelt, alvast iets over te zeggen.


First things first. Als je het tweede seizoen van ‘You’ nog niet uitgekeken hebt, lees je beter niet verder. Heb je alle afleveringen in slechts enkele dagen gezien of lees je stiekem graag spoilers? Ga dan vooral verder met lezen.

Ellie, het buurmeisje van Joe, was een vaste waarde in het tweede seizoen van de serie. Daarnaast weten we ook al dat Jenna Ortega in seizoen drie opnieuw in de huid van haar personage kruipt. Alleen is het nog niet duidelijk wat er precies met het 15-jarige tienermeisje zal gebeuren. Love Quinn heeft namelijk haar zus vermoord en daardoor blijft Ellie als wees achter. Ook over haar lot zijn er ondertussen al heel wat theorieën opgedoken, maar daar heeft de actrice zo haar mening over.

Geen moordenaar


In een interview met Insider vertelde ze alvast meer over wat zij hoopt dat er nog zal gebeuren. ‘Ik heb gehoord dat sommige kijkers willen dat Ellie terugkomt om Love en eventueel ook Joe te vermoorden. Alleen is dit volgens mij tegenstrijdig met haar verhaallijn’. Volgens Ortega ligt het niet in de aard en persoonlijkheid van haar personage om een moordenaar te worden.

Nu ziet Jenna haar personage misschien niet als moordenaar, maar ze ziet het wél volledig zitten om Joe en Love neer te halen. Zo gaat er een theorie rond dat Ellie, die ervan droomt om regisseur te worden, naar Los Angeles trekt om het boek ‘Dark Face of Love’ te verfilmen. Deze werd geschreven door Forty Quinn en is gebaseerd op het verhaal van Guinevere Beck uit seizoen één. ‘Ik ben fan van deze theorie! Ik wil dat Ellie hier sterker uitkomt en ik weet ook hoe graag ze wil regisseren’, aldus de actrice.

Mocht deze theorie uitkomen, lukt het niet alleen voor Ellie om wraak te nemen, maar ook voor heel wat anders personages. Denk bijvoorbeeld maar aan Dr. Nicky die door de schuld van Joe in de gevangenis. Daarnaast heeft Joe ook al een hele lijst van slachtoffers op zijn naam staan zoals Peach en Candace, die volgens ons alvast voor de volle 100% achter deze theorie zouden staan!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '