Home Lifestyle Film TRAILER: Shailene Woodley gevangen in liefdesdriehoek met Jamie Dornan en Sebastian Stan...

TRAILER: Shailene Woodley gevangen in liefdesdriehoek met Jamie Dornan en Sebastian Stan in ‘Endings, Beginnings’

'Ik ben zo f*cking trots op deze film', aldus Shailene Woodley over haar nieuwste prent op Instagram.

Shailene Woodley
© Movie Coverage via YouTube

Wat als… je iemand tegenkomt met wie het klikt en even later zijn beste vriend leert kennen die al even leuk blijkt te zijn? Het overkomt Shailene Woodley in haar nieuwste prent  ‘Endings, Beginnings’. De eerste trailer is nu uit.

Two’s a crowd

‘Endings, Beginnings’ volgt Daphne (Shailene Woodley, ‘The Fault in Our Stars’, de ‘Divergent’-trilogie) in het jaar na haar breuk met Adrian (Matthew Gray Gubler), van wie ze dacht dat hij de ware was. Daphne krijgt het advies om een tijdje op zichzelf te concentreren en besluit de wereld rond te reizen en nieuwe culturen te ontdekken.

Maar dan ontmoet ze Jack (Jamie Dornan, bekend van de ‘Fifty Shades’-franchise) op een feestje van haar zus, en even later ook zijn beste vriend Frank (Sebastian Stan, aka Carter Baizen uit ‘Gossip Girl’). Daphne vindt beide mannen even aantrekkelijk, ieder op hun eigen manier. Jack is een onvoorspelbare, avontuurlijke bad boy die op z’n vrijheid gesteld is. Frank is nuchter, intelligent, gevoelig en ambitieus. Daphne kan onmogelijk kiezen tussen de twee mannen die haar hart stalen en belandt voor ze ‘t weet in een driehoeksverhouding. Kan ze de knoop doorhakken? Of zal het lot dat in haar plaats doen?

‘We lachten, huilden en kusten. Véél.’

‘Endings, Beginnings’ werd geregisseerd door Drake Doremus, die in 2011 potten brak met het rauwe, maar wondermooie drama ‘Like Crazy’. Net als in ‘Like Crazy’ was er op de set van ‘Endings, Beginnings’ plaats voor improvisatie. Dat onthulde Woodley gisteren op Instagram toen ze de trailer van haar nieuwste prent deelde.

Ik ben zo f*cking trots op deze film, schreef Woodley op Instagram.

‘Ik ben zo f*cking trots op deze film. Vooral omdat onze harten groter werden bij elk geïmproviseerd woord dat aan onze lippen ontsnapte’, schreef de 28-jarige actrice. ‘We lachten, we huilden en we kusten. Véél. We hielden van elkaar. Dieper en puurder dan op eender welke andere filmset‘, aldus Woodley. Verder had de ‘Divergent’-ster enkel maar lovende woorden voor regisseur Drake Doremus en haar tegenspelers Jamie Dornan en Sebastian Stan.

‘If you love love, if you feel the feels… this one is for you’, gaf Woodley nog mee. ‘Endings, Beginnings’ komt in de Verenigde Staten uit op 1 mei. Een Belgische releasedatum is voorlopig niet bekend.

Bekijk de intrigerende trailer hieronder.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Nog meer films waar we naar uitkijken: