Home Lifestyle Film OH LA LA: de pikante teaser trailer van ‘After We Collided’ werd...

OH LA LA: de pikante teaser trailer van ‘After We Collided’ werd zonet gelost

Wij krijgen het er instant warm van! 🔥

© Voltage pictures

Gisteren kregen we al een vroeg valentijnscadeautje, want er verscheen toen een extreem korte teaser van de sexy film ‘After We Collided’ op sociale media. Nu doet het productiehuis Voltage Pictures er nog een schepje bovenop, want ze zetten zonet de teaser trailer van de film online.

De video duurt amper 47 seconden, maar spreekt nu al boekdelen: ‘After We Collided’ wordt sowieso de heetste film van 2020. Hij is een vervolg op de blockbuster ‘After‘ die nog geen jaar geleden in onze cinema’s verscheen. De films zijn gebaseerd op de vierdelige boekenreeks van Anna Todd. Zij kondigde vorig jaar al aan dat ook haar tweede boek verfilmd zou worden. Het succes van haar boeken (en de films) is niet geheel onverwacht: ze hebben een erotische twist die zowel jong als oud weet te vermaken.

Scheve schaats

Ze vertellen het verhaal van Tessa (gespeeld door Josephine Langford), een braaf meisje dat haar mooi uitgestippelde toekomst in duigen ziet vallen wanneer ze bad boy Hardin (gespeeld door Hero Fiennes-Tiffin) ontmoet. Hoe hun romance afloopt, gaan we natuurlijk niet aan jullie neus hangen. Maar als we de gloednieuwe teaser trailer mogen geloven, staan de twee nog steeds in vuur en vlam van elkaar, en dat mag je redelijk letterlijk nemen.

Wanneer we ‘After We Collided’ precies in onze cinemazalen mogen verwachten, is nog niet helemaal duidelijk. Wat we wel al weten, is dat de film minstens even sexy zal zijn als ‘After’. En alsof dat nog niet genoeg is, zal ook Dylan Sprouse zijn opwachting maken in de film. Of hij voor trouble in paradise zal zorgen, kunnen we helaas nog niet uit de video afleiden. Wat we wél al te zien krijgen, is dat Tessa moeite heeft om haar verlangens in toom te houden, dat ze Hardins geduld serieus op de proef stelt en zelfs een scheve schaats rijdt. Dat belooft!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.